FRI FRAKT ÖVER 499KR OCH FRIA RETURER T.O.M. 15/1 2019
0 SEK

ICHI (88)

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

88 produkter funna

ICHI

ICHI är varumärket som erbjuder mode för de kvinnor som är sofistikerade, sensuella och som tycker extra mycket om att bo och vara i stora städer. Varumärket vänder sig till dig som hela tiden ligger och tycker om att ligga lita för det vanliga och dagliga modet. ICHI vänder sig till kvinnor som är självständiga och som vågar matcha och mixa oavsett ”regler” och traditioner.

Varumärket design har en härlig blandning av olika stilar och har en förmåga att på ett modernt sätt kombinera tyger, passformer och färger och göra det till något alldeles extra. ICHI ger sina kunder produkter med vilka de kan uttrycka sin egna personlighet och just den de är.

Varumärkets målgrupp söker inspiration från alla möjliga olika platser och personer de träffar. Den typiska ICHI-kvinnan och tjejen vet precis var hon vill göra i livet och vart hon vill komma. Hon uttrycker sin personlighet och attityg genom sitt kvinnliga och vågade kvinnliga sätt att klä sig. Hon lever i nuet och funderar inte så mycket över vad som varit och vad som hade kunnat bli. Hon klär sig efter humör och bär enkelt upp sina kläder.

ICHI vänder sig till dig som ser varje dag som ett tillfälle att få klä sig trendigt och få uttrycka sig. Med ICHI kan du enkelt se ut som en ”million dollar baby” utan att ha spenderat någon. Varumärket är feminint, trendigt och lämnar samtidigt det där lilla utrymmet åt dig som kund i vilket du kan framhäva vem just du är.

filter

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer t.o.m. 15/1 2019

Shoppa lokalt online

På Miinto shoppar du från lokala svenska butiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

60.000+ styles

Från mer än 7000 varumärken