Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
Korg
0

Din kundvagn är tom

ICHI (46)

ICHI är varumärket som erbjuder mode för de kvinnor som är sofistikerade, sensuella och som tycker extra mycket om att bo och vara i stora städer. Varumärket vänder sig till dig som hela tiden ligger och tycker om att ligga lita för det vanliga och dagliga modet. ICHI vänder sig till kvinnor som är självständiga och som vågar matcha och mixa oavsett ”regler” och traditioner.

Varumärket design har en härlig blandning av olika stilar och har en förmåga att på ett modernt sätt kombinera tyger, passformer och färger och göra det till något alldeles extra. ICHI ger sina kunder produkter med vilka de kan uttrycka sin egna personlighet och just den de är.

Varumärkets målgrupp söker inspiration från alla möjliga olika platser och personer de träffar. Den typiska ICHI-kvinnan och tjejen vet precis var hon vill göra i livet och vart hon vill komma. Hon uttrycker sin personlighet och attityg genom sitt kvinnliga och vågade kvinnliga sätt att klä sig. Hon lever i nuet och funderar inte så mycket över vad som varit och vad som hade kunnat bli. Hon klär sig efter humör och bär enkelt upp sina kläder.

ICHI vänder sig till dig som ser varje dag som ett tillfälle att få klä sig trendigt och få uttrycka sig. Med ICHI kan du enkelt se ut som en ”million dollar baby” utan att ha spenderat någon. Varumärket är feminint, trendigt och lämnar samtidigt det där lilla utrymmet åt dig som kund i vilket du kan framhäva vem just du är.

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

46 produkter funna
filter

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer inom 14 dagar

Shoppa lokalt online

På Miinto visar vi upp mode från över 200 klädbutiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+75.000 styles

Från mer än 2.000 varumärken