Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Smidig retur

Fri frakt över 499:-

Enkel retur inom 14 dagar

JEFFREY CAMPBELL

Jeffrey Campbell är idag ett av de trendigaste varumärken när det gäller skor, och ses ofta på såväl kända som på "vanliga" fötter världen över.
Det familje ägda varumärket startades år 2000 och är ett resultat av mycket hårt arbete och en stor passion för design. Varumärket hittar inspiration från alla gators hörn och vintage stilen, sedan sätter Jeffrey Campbell sin egen touch på varorna för att skapa dessa unika, underbara skor.
Idag har varumärket kontor över hela världen och framgången växer var dag, vilket inte är svårt att förstå.
Jeffrey Campbell lyckades skapa häftiga skor som inte liknar några andra, är sköna att gå i och med en härlig attityd.
Skorna passar lika bra till vardags som till festligare tillfällen och med sitt stora utbud av olika modeller, färger och mönster är det lätt för varje kvinna och tjej att hitta ett par att pryda sina fötter med. Dessa unika skor blir lätt pricken över i't av en snygg outfit och kan också liva upp vilka plagg som helst då de finns i så många utföranden.
Välj och vraka bland alla dessa underbara skor, med den goda kvalitén kan du vara säker på att skorna håller och är värd sin peng.

Ta bort alla filter

Jeffrey Campbell

Sida 1 Av 2

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.