Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

JOHN GALLIANO


Urspung Och Evolution av John Galliano


Ett av de mest revolutionerande och innovativa märkena i den samtida modescenen är John Galliano. Ursprungligen från Gibraltar men utbildad på de prestigefyllda skolarna Saint Martins och London College of Fashion, har John Galliano sedan sin fösta kollektion på 80-talet blivit en riktig stormakt inom modet.

Upptäck märket John Galliano


John Gallianos märke skapades med ambitionen att sticka ut. Hans märke var känd för sin lysande och extroverta look som utmanade den tidens konventionella koncept av lyx. Det var bohemiskt, rebelliskt, och inspirerat av konceptuellt konst och litteratur, vilket sticker ut från mainstream mode.

Ägna en tanke åt John Gallianos inflytande


John Galliano har haft ett betydande inflytande inom modeindustrin, både genom sin egen etikett och genom större modehus som Givenchy och Dior. Hans banbrytande design och hjärtat bakom den har haft en omättlig påverkan på modet och hur vi ser på begrepp som lyx och skönhet.

Att köpa John Galliano produkter på Miinto


Miinto är stolt över att kunna erbjuda produkter från John Galliano märket. Det finns en mängd olika artiklar att välja mellan, inklusive klänningar, tröjor, byxor, väskor och mycket mer - alla med samma distinkta, vågade stil som Gallianos märke är känt för.

Kärnan i John Galliano kollektioner


Gallianos varumärke speglar hans personliga stil och estetik med extrovert och djärva design. Alla kläder från John Galliano är originella och unika, skapade för att hjälpa bärares uttrycka sin personlighet och smak för modet. Varumärke vill skapa ett meddelande om individualitet och frihet för var och en som bär dem. Detta är vad som gör att köpa och bära kläder från John Galliano ett uttryck för personlig frihet och självständighet i mode. Hans varumärke är en plats där modern elegans och rebellisk attityd möts - och det är just detta som gör hans kläder så unika och intressanta. Miinto är stolta över att erbjuda ett så omfattande utbud av John Galliano, och vi välkomnar er att bläddra igenom våra samlingar och upptäcka märkets enastående stil och kvalitet. Slutligen, med John Galliano kan du alltid vara säker på att du får något som tillåter dig att uttrycka din personliga stil fullt ut. Genom att handla på Miinto kan du vara säker på att du får fantastiska kläder från världsberömda designers till förmånliga priser. Med varje slitage kommer att känna dig självsäker, elegant och alltid modemedveten.

Ta bort alla filter

John Galliano

Sida 1 Av 2