Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

LAURA BIAGIOTTI

Det italienska varumärket Laura Biagiotti grundades av just Laura Biagiotti som är en av Italiensk största och duktigaste modedesigner. Laura Biagiotti ärvde sitt intresse från sin mor Della Soldaini Biagiotti som grundade en modeateljé och designade sin allra första kollektion år 1972. VD för företaget Laura Biagiotti idag är Lauras dotter Lavinia Biagiotti som har arbetat på det familjeägda företaget sedan 1997. Designern Laura Biagiotti är känd världen över för hennes mode och har bland annat fått utmärkelsen ”Queen of Cashmere” av tidningen New York Times. Ända sedan första kollektionen har hon använt sig mycket av just kashmir. Hon har även vunnit priser som Woman of the Year och Marco Polo-priset.

Priset ”Queen of Cashmere” vann Laura Biagiotti bland annat för att hon lyckades hon göra om en tråkig tröja för män som var i kashmir till ett mångsidigt och trendigt klädesplagg och hon började då även att använda kashmir vid produktion av klänningar och mycket mer. Varumärkets samtliga kollektioner är stilfulla, eleganta och klassiska. Idag har varumärket utvecklat sitt sortiment och på bl.a. Kicks kan du handla några av dess parfymer som heter Laura och Roma. Parfymerna är som klädesplaggen, eleganta och klassiska. Varumärket Laura Biagiottis produkter är i härliga, kvinnliga färger och former och bland samtliga kollektioner finner du allt från feminina klänningar och klassiska toppar till vackra underkläder, skor och accessoarer som bl.a. väskor, solglasögon och paraplyer.

Vårkollektionen 2012 tillägnar Laura Biagiotti staden Venedig vilken är en stad som många beundrar och som även är en stor inspirationskälla precis som varumärket Laura Biagiotti hoppas på att vara för medvetna kvinnor.

Ta bort alla filter

Laura Biagiotti

Sida 1 Av 4