Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

LE SILLA

Le Silla är en genuint italiensk skoföretag, ackrediterad med hantverk av den bästa kvaliteten damskor. Genom år av ovillkorlig kärlek till mode och ett fenomenalt hantverk har varumärket skärpt sin färdighet och förmåga att skapa några av de mest exklusiva skorna tillgängliga i dagens modewelt.

Le Sillas rötter


Bakom varje framstående varumärke finns en fascinerande berättelse, och Le Silla är inget undantag. Uppstånden ur djupet av skomakartraditionen i de marskinska hantverkarens händer, kryddade Le Silla 1994 den italienska modescenen med sin unika och sofistikerade estetik. Kärnan i varumärkets ideal var att skapa lyxsandaler och fortsätta att skriva historien om kvinnlig elegans.

En djupare dykning i Le Silla-världen


Le Silla symboliserar oändliga tendenser med en evigt ung anda och strävar efter att främja det ultimata uttrycket för kvinnlig skönhet och sensualism. Vare sig det är utsökta spetspumpor, slingbacks i lacklack, stiletto hälkängor eller exotiska lårhöga stövlar, varje par skor som Le Silla skapar är en manifest av lidenskap, konst och auteurskap.

Det destinktiva med varumärket Le Silla


Företagets smakfulla och ändå provokativt provocerande design sätter spelet i damskorområdet högt. Le Silla imponerar med sin otvetydiga tolkning av glamour. Varje sko designad och tillverkad av varumärket blir ett konstverk, prydd med detaljerad texturering, extravagant stenar och utsökt broderi.

Egen toppmotefunktion


En särprägel för Le Silla är dess engagemang för att skapa och sprida skönheten hos hälen. Högklackade skor är mer än bara en skoform för varumärket; de är en livsstil, en symbol på klass och fåfänga som oändligt populariseras och associeras med feminin styrka.

Köp Le Silla på Miinto


Du kan njuta av äkta Le Silla skor på Miinto. Vårt breda utbud av varumärket inkluderar bara det bästa urvalet av deras ikoniska och internationellt erkända skosamling. Skäm bort dig själv med någon eller några av dessa skor och understryka din styrka, övertygelse och womanhood med stil och elegans. Le Silla sammanfattas utan tvekan av dess sökande efter glans och glamour i sin design, och företagets tillverkade skor blir mer än bara tillbehör - de blir en bild av kvinnlig sexualitet, styrka och empowerment. Med varje par skor som bär dess sekel, betonar varumärket allt det som det innebär att vara kvinnlig. Le Silla fortsätter att försvara och hylla denna bild, och lyckas därmed förändra skoindustrins landskap.

Ta bort alla filter

Le Silla

Sida 1 Av 2

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.