Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

LOIS

Lois är ett spanskt modevarumärke som grundades på 1960-talet. Sedan dess har varumärket blivit känt för sina högkvalitativa jeans och kläder inspirerade av retro- och vintagestilen. Lois fokuserar på att skapa plagg med en tidlös estetik och hög kvalitet, samtidigt som man tar hänsyn till miljön. Här på Miinto hittar du ett stort utbud av kläder, accessoarer och skor från Lois. Det bästa av allt är att vi har samlat hela utbudet från Lois på en och samma sida, så vad väntar du på? Scrolla loss här på sidan och klicka hem nya favoriter.


Fixa stilen med nyheter från Lois


Varumärket erbjuder en mängd olika jeansmodeller, inklusive slim fit, straight fit och bootcut. Alla jeans är tillverkade av högkvalitativ denim och har en bekväm passform. Lois erbjuder alltså ett brett utbud av jeans i alla dess former. Varumärkets kläder kännetecknas ofta av klassiska snitt och enkelhet, vilket gör dem lätta att kombinera med andra plagg och accessoarer som du redan har i din garderob.

Lois har en stark hållbarhetsprofil och strävar efter att minimera sin påverkan på miljön. Genom att använda ekologiska material och återvunna tyger, samt genom att implementera hållbara produktionsmetoder, arbetar Lois aktivt för att minska sin miljöpåverkan. Lois är ett modevarumärke som fokuserar på hög kvalitet och tidlös stil. Med ett brett utbud av jeans och kläder som präglas av klassiska snitt och enkelhet, är Lois ett utmärkt val för den som söker en stilren garderob med plagg som håller länge.


Fräschar upp garderoben


Genom att satsa på högkvalitativa basplagg som du kan använda i många olika sammanhang kan du skapa en fräsch och användbar garderob. Ett par skor, ett par jeans eller ett par byxor i neutrala färger från Lois är perfekta baskläder som fungerar ihop med många plagg. Skapa en bra balans mellan basplagg och trendiga plagg. Från Lois hittar du basplagg som kan användas under en längre tid och är du ute efter trendiga plagg behöver du inte leta länge. Du kan med fördel kombinera basplagg och trendiga för att skapa en mer eller mindre festlig look.

Tänk på färger och mönster när du shoppar. Se till att du har plagg som matchar varandra, men som också ger variation och kan kombineras på olika sätt. Det gör att din garderob växer och blir så användbar som möjligt. Klicka hem nytt och fräscht från Lois här på Miinto när det passar dig. Vi har öppet årets alla dagar, dygnet runt. Så du kan alltid handla kläder, skor och accessoarer från modehus som Lois och många andra när du än vill.


Kvalitet i toppklass


När du shoppar kläder, skor och accessoarer från Lois får du produkter med hög kvalitet. Det är bra att tänka på kvalitet istället för kvantitet när det kommer till kläder. Det är bättre att satsa på några väl valda plagg av hög kvalitet som du verkligen gillar och kan använda länge, istället för många billiga plagg som du snabbt tröttnar på eller som slits ut fort. Här på Miinto har vi samlat alla produkter från Lois på en och samma sida och det gör det enkelt för dig att hitta nya favoriter till just din garderob.

På Miinto har vi många olika märken att välja mellan utöver Lois – i själva verket samarbetar vi med flera tusen märken och modehus. Därför kan vi vara säkra på att du hitta något som du tycker om. Komplettera även med accessoarer som kan ge dina kläder extra liv, till exempel en scarf, smycken eller en väska från Lois eller något annat modehus här på Miinto.


Vår historia


Miinto är en dansk e-handelsplattform som lanserades 2009 av vännerna Mike och Konrad. Vi säljer kläder, skor, accessoarer och andra modeprodukter från ett brett utbud av modehus, fysiska butiker och varumärken runt om i världen. Vi på Miinto samarbetar med flera tusentals butiker, vilket ger dig som kund tillgång till ett stort sortiment av modeprodukter från en rad olika varumärken och butiker.

Oberoende av vilken stil du tycker om kan vi vara säkra på att du hitta någon som tilltalar dig, tack vare att vi handplockar alla de märken och modehus som vi samarbetar med. Du hittar inte bara exklusiva och dyra märken utan även mindre märken som fokuserar på lokal produktion och ekologi till exempel.

Miinto startades i Danmark och strax därpå i Norge och Holland, men idag hittar man oss på Miinto i över 14 olika länder – och vår ambition är att fortsätta växa. Genom att skapa ett brett utbud till dig som kund får du en alldeles särskild shoppingupplevelse oavsett om du shoppar kläder från Lois eller något annat märke här hos oss.


Miinto och miljötänk


Vi människor blir allt mer upplysta om hur miljön påverkar oss och planeten. Ofta är vi själva drivkraften bakom den försämring som sker av klimatet. Men vi kan alla hjälpas åt att vända trenden och förbättra klimatet och miljön. Mycket handlar om vad vi människor väljer. Även shopping är ett val och genom att välja Miinto kan du bidra till något positivt för miljön och klimatet. Miinto är en plattform som erbjuder kläder från fysisk butiker, som har kläder, skor och accessoarer som redan har producerats av klädproducenterna.

Det vill säga att vi inte har egna lager, något som betyder mindre överproduktion inom klädindustrin. Med andra ord kan du välja att shoppa kläder, skor och accessoarer från Lois eller något annat modehus här på Miinto och samtidigt bidra till att minska överproduktionen inom klädbranschen.


Shoppa när du vill


Hos Miinto är det du som bestämmer. Vi har i själva verket inte några öppettider, här kan du med andra ord shoppa årets alla dagar, dygnet runt. Det gör att du som kund får stor frihet att klicka hem nyheter när det passar dig. Ligger du på stranden, i soffan eller något annanstans? Oavsett var du befinner dig kan du alltid handla kläder, skor och accessoarer från en mängd olika märken här på Miinto.

Är du ute efter en fin present till någon du tycker om, eller vill du bara unna dig själv något fint? I så fall har du möjlighet att hitta precis det du söker nu direkt. Scrolla ner på sidan och låt sortimentet inspirera dig, oavsett om du letar efter en present eller något till din egen garderob.

Ta bort alla filter

Lois

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.