Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 999.- l Fri retur till den 16 januari 2023
Fri retur till den 16 januari 2023
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

Gratis retur fram till den 16 januari 2023

Back

Mackage

Här har du en hel sida med kläder från Mackage till både män och kvinnor. Du kanske letar efter den perfekta vinterjackan, i så fall har du kommit helt rätt för är det något Mackage är bra på så är det vinterjackor. Men det betyder självklart inte att det endast är de allra tjockaste modellerna vi har. Om du söker en modell som är lite mer passande vid övergången mellan vinter och vår eller från höst till vinter så hittar du massor med snygga alternativ här.

Kanske ska du komplettera din nya jacka med den klassiska tjocktröjan i form av en hoodie eller varför inte en skön mössa. Det sägs att bara man har en mössa på sig så kan man hålla värmen mycket bättre när det är riktigt kyligt ut. Och just vid bitande kyla behövs bra jackor som kan hjälpa dig att hålla värmen.

Kvalitet och design från kanadensiska Mackage

Vi i Skandinavien är vana vid riktigt kallt väder och på grund av detta behöver vi också kläder som passar både när det är som allra kallast och när det är sådär lagom kallt. Mackage har specialiserat sig på att göra olika typer av jackor som kan hålla värmen på vintern, hösten eller våren när det är riktigt kallt ute. Men du får inte bara en praktisk jacka i form av att den är varm, den är även stilren.

Designen går hand i hand med funktionaliteten vilket med all säkerhet har bidragit till märkets stora succés i världen. Det var Eran Elfassy som år 1999 skapade modemärket. Hans passion fick han från sina bröder som arbetar inom läderindustrin.

Det finns en detaljrikedom i varje unikt klädesplagg som gör att du varken behöver frysa eller ge avkall på snygga kläder när det är kallt utomhus. Att plaggen tillverkas med bästa tänkbara ull gör att hållbarheten är i toppklass och det är även en sak som är viktig att se i förhållande till priset. Du får alltså klädesplagg som håller både färg och form i många år framöver, vilket både är bra för miljön och för din plånbok.

När du handlar här hos oss på Miinto kan du både har roligt och vara effektiv samtidigt. Kan sitta på bussen på väg hem från skolan eller i bilkö på väg till stan, oavsett var så har du alltid möjlighet att besöka oss. Du når oss från alla dina enheter som surfplatta, dator eller mobiltelefon. Klick, klick – och sedan är du klar, vi sköter nämligen resten. Det enda du behöver göra är att vänta på leverans och vi lovar att skicka kläderna fortare än kvickt.

Stort utbud på Miinto

Vi har ett mycket stort utbud av kläder i alla olika färger och storlekar på grund av detta kan det bli svårt att hitta ett plagg om du söker efter något specifikt – men vi har såklart en supersmart lösning. Det är menyn som du hittar här nedan. Med den kan du enkelt välja en specifik färg eller storlek.

Du blir sedan bara presenterad för kläder som lever upp till de kriterier som du har valt. Har du exempelvis en budget att hålla dig till så kan du välja ett övre och ett undre pris. Då kommer du bara se klädesplagg som faktiskt ligger inom det spannet rent prismässigt. Har du några frågor kan du alltid vända dig till oss i annat fall kommer vi inte störa så du får dig lite välförtjänt egentid och kan shoppa loss här hos oss.

filter

186 resultat

Sida 1 av 2

Nästa

Sida 1 av 2