Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

MEINDL

Meindl är ett säkert val för dig som uppskattar hög kvalitet, utmärkt komfort och hållbart hantverk. Med stor passion och självförtroende har Meindl producerat skor i generation efter generation, vilket har resulterat i en samling skor som firar både tradition och innovation.

Historien bakom Meindl


Meindl är ett familjeägt företag som har en rik och passionerad historia. Företaget har tillverkat handgjorda skor för vandring och utomhusaktiviteter i nästan 100 år, och det har etablerat sig som ett känt varumärke inom outdoorindustrin. Med fokus på långvarig kvalitet och hantverksskicklighet, är varje par skor ett bevis på företagets hängivenhet till utmärkt produktkvalitet.

Dyk in i Meindl universum


När du väl får chansen att utforska Meindl sortiment, kommer du att se att dessa skor är otroligt mångsidiga. De passar inte bara för erfarna vandrare och utomhusentusiaster, men garanterar även skön komfort under stadslivets krav. Oavsett om du är på jakt efter perfekt par trekkingstövlar, casual skor eller tekniska vandringsskor, kan du vara säker på att hitta dem bland Meindl's kollektion.

Kännetecken för Meindl


När det gäller kvalitet och hållbarhet, står Meindl i en egen klass. Företaget är känt för sin outtröttliga beslutsamhet att kombinera modern teknik med traditionellt hantverk. Varje sko är tillverkad med stor uppmärksamhet på detaljer, från materialval till produktionsprocess, och är konstruerad för att hålla mot de mest utmanande förhållandena.

Produktsortiment - Mer än bara skor


Trots att Meindl främst är känt för sina skor, erbjuder märket också en rad andra produkter. Du hittar allt från kläder till tillbehör, alla tillverkade med samma hängivenhet till kvalitet som deras berömda skor.

Köpa Meindl produkter på Miinto


På Miinto har vi nöjet att erbjuda ett brett sortiment av Meindl produkter. Med det stora utbudet hittar du säkerligen något som passar din stil och behov. Shopping på Miinto ger dig en bekväm och smidig shoppingupplevelse, där du kan bläddra igenom och jämföra Meindls produkter hemifrån eller var som helst du gillar. Tack vare Meindls engagemang för kvalitet och deras breda sortiment passar varumärket perfekt för alla som värdesätter komfort, hållbarhet och utmärkt hantverksskicklighet. Utforska Meindl-sortimentet idag och upplev skillnaden själv!

Ta bort alla filter

Meindl

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.