Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
Korg
0

Din kundvagn är tom

Merrell (83)

Merrell skor är baserade på att hela tiden göra utomhusvistelsen så härlig och bra som möjligt. Merell tror på att genom att vistas mycket utomhus får vi upptäcka saker samtidigt som vi finner någon slags ro. Därför designar och tillverkar varumärket produkter för att göra denna upplevelse ännu bättre. 

Idag är det över 26 år sedan varumärket Merrell grundades och under alla dessa år har merell erbjuder dig som älskar att vara utomhus bekväma och anpassade skor av hög kvalitet. I takt med att merell blev allt mer populärt och expanderade spann man vidare på detta och idag är sortimentet utökat. Hos Merrell finner du – utöver utomhus skor – designar varumärket produkter för olika typer av aktiviteter och olika miljöer.

”What is important is not the destination, but the journey” är ett ordspråk man hör här och var i olika varianter men alla med samma budskap och mening. Även varumärket Merrell tror starkt på detta och arbetar mycket noggrant med hela produktionen, från skiss och design till dess att produkterna finns ute i en butik nära dig.


Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

83 produkter funna
filter

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer inom 14 dagar

Shoppa lokalt online

På Miinto visar vi upp mode från över 200 klädbutiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+75.000 styles

Från mer än 2.000 varumärken