Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

MOON BOOT

Fly me to the moon – med ett par Moon Boot! Sedan de första moon bootsen landade på jorden, har flera stora märken skapat sina egna moon boots – men det finns bara ett original! Moon Boot skapar skor av högsta kvalitet, i sin alltid tidlösa design. Moon Boot är aldrig ute, trots sin nu höga ålder, fortsätter märket att skapa uppståndelse bland sina bärare med sin unika design.

På Miinto säljer vi kvalitet med en twist, alltså hittar du mängder av olika modeller, storlekar och färger av Moon Boot här. Det ska vara gott att leva och med ett par skor från Moon Boot, lever du gott även i de kallaste arktiska vädret, tro oss!


Moon Boot på Miinto


Här hittar du varierande modeller och färgexplosioner av den omåttligt populära skon från Moon Boot. Många är det som försökt härma både funktion och stil, men det finns bara ett original och dessa görs bara hos Moon Boot. De är otroligt enkla att känna igen tack vare sin storlek, men också på grund av den stora loggan som återfinns på alla deras skor.

Hur stylar man ett par skor från Moon Boot? Vi har flera förslag, oavsett om du är man, kvinna eller barn, finns en stil för just din personlighet och look för dagen. I ärlighetens namn så kan man fundera på om skor från Moon Boot passar under alla årstider. Hur hade du känt om du såg din blivande man komma emot dig med ett par silvriga skor från Moon Boot, ett par cargoshorts och solglasögon på huvudet i 30 graders värme? Nja…

När vi tänker Moon Boot, så tänker vi alperna, Aperol Spritz och alpint för hela slanten! Glid ur pjäxorna och in i dina fantastiskt sköna skor från Moon Boot, kanske är de chockrosa för att verkligen väcka uppmärksamhet? Tillsammans med ett fräckt underställ, skidglasögon med spegelglas och en puffer, blir du afterskins starkast lysande stjärna!

De är dock inte bara otroligt stylish – de är också väldigt funktionella. Glöm blåa tår på dig och barnen efter en dag i pulkabacken/sandlådan/promenaden. Man går som på små moln i ett par Moon Boots. Och hur gulligt är det inte på småttingarna när de tultar runt i skor som är nästan lika stora som de själva?

Välj mellan mängder av olika färger, guld, silver, blå, regnbågsfärgade, vita, svalt svarta och gula – bland andra. Välj mellan höga modeller, låga modeller, mules och sådana som är lite nättare. En vintersko för alla, en vintersko som aldrig misslyckas med vad den än åtar sig, vilket är att både värma och att styla på allra coolaste vis.


Moon Boot på månen


Grundare av Moon Boot, Giancarlo Zanalta var en mycket ung entreprenör från Italien. Han blev så inspirerad a månlandningen av Apollo, 11 juli 1969 att han började designa ett par skor som påminde om skorna Neil Armstrong hade på sig under månlandningen. Därav kommer namnet Moon Boot, som sedan det första paret designades har sett nästan likadana ut.

Stövlarna är kända för att sammanstråla sport med mode, då dem passar lika bra vid sport tillfällen som till vardags. Att dem var så användbara gjorde att dem snabbt blev mycket populära. Trots stövels stora storlek är den otroligt lätt och är gjord på material som skyddar mot både vatten och bitig kyla.

Alla Moon Boot stövlar är tillverkade i samma modell, men finns i en hel del olika färger, stilar och material för att tillfredsställa så stor målgrupp som möjligt. Skon passar såväl till män som kvinnor, och alla kan känna sig trendiga i dessa Moon Boots.

Moon Boot har till och med tillverkat ett sortiment med barnstorlekar, så hela familjen kan gå varma om fötterna hela vintern.

Deras unika design och funktion har gjort dem mer än världsberömda, de är tidlösa på ett sätt som väldigt få märken blir. De började att säljas exklusivt på skidorter av lite lyxigare slag, på grund av sin praktiska natur men fick snabbt fäste även utanför de exklusiva orterna. De har blivit en ikon och för många är skon oumbärlig. En hyllning till Neil Armstrong som sålt i över 25 miljoner exemplar – det är inte dåligt jobbat kan man säga!

Tidigare har de ofta synts till i populärkulturen, men så även idag. De syns på var och varannan kändis, och också i många tv-serier. Nu senast i megahiten Stranger Things från Netflix. Genom varje årtionde har Moon Boot spelat en roll och lyckats om och om igen att komma på allas önskelistor - trots att de egentligen inte gjort så mycket med designen sedan de första började tillverkas.

Allas afterski favorit boots fortsätter sin succé världen över. Idag har de sålts i över 45 miljoner exemplar, en siffra som snart lär slås. Sedan alla de stora modehusen började tillverka sina egna moon boots, slog Moon Boots försäljning i höjden, för ingenting och inget annat märke kan faktiskt mäta sig med ett par originalboots från Moon Boots. Kultstatus är nådd!


Kultur på Miinto


Kulturen på Miinto kan man heller inte mäta – för här hittar du Moon Boot, men du hittar också moon boots från andra märken. Variation förnöjer säger man ju? Här finns också andra kultförklarade märken som hör vintern till, såsom Parajumpers och Canada Goose. Det finns kultförklarade märken som hör hösten till, som Burberry, men också många andra märken som hör särskilda årstider till. Som solbrillor från Linda Farrow till sommaren.

Njut av handplockade märken från några av världens ledande modehus, direkt här på Miinto. Vi sköter frakt och betalsätt och du kan välja precis vad du vill ha från våra olika butiker. Låt oss hantera det som är tråkigt – så kan du fokusera på det roliga! Miinto samarbetar med fler än 2 000 butiker från hela Europa, som tillsammans utgör det megavaruhus som Miinto faktiskt är. Du behöver ingenting annat, här finns något för varje stil och varje personlighet.

After-ski? Låt oss sköta outfiten – allt från skidkläder, pjäxor, goggles, solglasögon och Moon Boot. Så kan du fokusera på allt annat omkring. På Miinto är det festligt att shoppa, eftersom du har allting du behöver. Och skulle du behöva någon köphjälp, vet du var vi finns. Mejla oss, ring eller chatta, så hjälper vi dig med allt du kan tänkas behöva. Välkommen till en lite roligare shoppingupplevelse!

Ta bort alla filter

Moon Boot

Sida 1 Av 5

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.