Fantastiskt urval från över 3.000 märken | Fri frakt vid köp över 499,- och fria returer
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Moon Boot

Grundare av Moon Boot, Giancarlo Zanalta var en mycket ung entreprenör från Italien. Han blev så inspirerad a månlandningen av Apollo, 11 juli 1969 att han började designa ett par skor som påminde om skorna Neil Armstrong hade på sig under månlandningen. Därav kommer namnet Moon Boot, som sedan det första paret designades har sett nästan likadana ut.
Stövlarna är kända för att sammanstråla sport med mode, då dem passar lika bra vid sport tillfällen som till vardags. Att dem var så användbara gjorde att dem snabbt blev mycket populära. Trots stövels stora storlek är den otroligt lätt och är gjord på material som skyddar mot både vatten och bitig kyla.
Alla Moon Boot stövlar är tillverkade i samma modell, men finns i en hel del olika färger, stilar och material för att tillfredsställa så stor målgrupp som möjligt. Skon passar såväl till män som kvinnor, och alla kan känna sig trendiga i dessa Moon Boots.
Moon Boot har till och med tillverkat ett sortiment med barnstorlekar, så hela familjen kan gå varma om fötterna hela vintern.

filter

127 resultat

Sida 1 av 2

Nästa

Sida 1 av 2