Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Förlängd retur till den 15 jan. 2024 l Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

NANUSHKA

Nanushka är märket som blivit rekordpopulärt på rekordsnabb tid. Med innovativ design där kreativitet och tidlöshet står i fokus, kan du vara säker på att vara trendigast i stan. Nanushka står för kvalitet och moderna snitt där naturen får stå i fokus. Jordnära kreationer med stort fokus på hållbarhet. Botanisera i vårt breda sortiment av plagg och accessoarer från Nanushka, och vi lovar att du inte blir besviken!

Här på Miinto står mode i centrum, med stort fokus på dig som kund. Vi vill att du ska hitta det du vill ha och försöker att alltid tillmötesgå önskemål. Nanushka vet vi står på mångas önskelista och vi kan knappast klandra dig eller någon annan för dålig smak, då vi är förälskade i varje kollektion de släpper.


Nanushka på Miinto


Här på Miinto försöker vi att hitta det som tilltalar dig, vare sig du är rock-chic, en romantiker, en älskare av streetwear eller tycker om det extravaganta. Vi har något för alla smaker. Nanushka skapar plagg för dig som tycker om det klassiska, men med unika detaljer och udda snitt. Passformen är viktig och designen likaså, och det märks väl i allt de producerar.

Från deras klassiska skinnjackor till kjolar i böljande bomullstyg, kavajer, väskor med roliga detaljer, blusar med både lös och tight passform, till deras sommarkollektioner med badkläder, så är allt noga genomtänkt. Med dig som kund i fokus, skapar de designs för alla stilar och alla kroppstyper, de inkluderar alla och exkluderar ingen. Nanushka är användarvänligt mode när det är som bäst!

Kollektionerna känns alltid exklusiva och noga genomtänkta med allt från form och färg till passform och val av tyger. Det ska vara det bästa av det bästa. Genom att säkerställa kvalitet genom hela kedjan, blir det inte lika nödvändigt att hela tiden köpa nytt – man har ju investerat i kvalitet som håller länge.


Nanushka och Budapest


Det är inte bara bakelser som Budapest lyckas med – Budapestbaserade Nanushka har tagit steget ut ur landet och blivit superpopulära på väldigt kort tid. 2006 skapade Sandra Sandor sin modebebis med fokus på hantverk och hållbarhet. ”Bohemian modernist” kallas märket av Nanushka själva, inspirerade av Sandras mamma som också arbetade inom modevärlden.

Nanushka själv hade främst den ungerska marknaden som huvudfokus, och hade egentligen inget intresse av övriga Europa, men övriga länder fick snart nys om det Budapestbaserade företaget och sedan starten har de växt stadigt med marknader runt om i hela världen och det verkar inte finnas några planer på att stoppa succén.

Ända sedan start har Nanushka haft hållbarhet som en hjärtefråga och det är någonting de fortfarande arbetar mycket med. Genom att hämta inspiration från naturen, blir det också mycket lättare att ha miljön och naturen i tankarna också under tillverkningen av kollektionerna. Det cirkulära tänket om mode finns hela tiden i deras filosofi och de strävar efter full transparens när det kommer till deras produktkedja, att det inte ska finnas någonting att dölja. Målet är att 2025 ska alla produkter vara 100 % miljöcertifierade.

Förutom att skapa plagg för både kvinnor och män, gör de också smink, väskor, smycken och solglasögon. De tror att den typiska Nanushka kunden är någon som värdesätter kvalitet över kvantitet och är lika intresserad av kultur som av mode, som älskar resor och tycker om att upptäcka nya saker. De skapar unika designs utefter den urbana livsstilen, vilket egentligen är något som passar alla. Det märks också i många av deras flagship stores, där förutom en härlig shoppingupplevelse, ofta finns häftiga caféer. Missa inte det!


Härlig shopping på Miinto


På Miinto kan vi mode och vi vet vad du som kund vill ha. Kvalitet. Förutom ett härligt sortiment av Nanushka kan du också njuta av tusental andra märken! Så lägg det du vill ha från Nanushka, och komplettera sedan med andra produkter från dina favoritmärken. Vi kan nästan garantera att vi har många av dem nämligen! Vi gör shopping till det som det som det ska vara – roligt och enkelt. Du sitter hemma i all din härlighet, scrollar och botaniserar, fyller din varukorg. När du är klar väljer du bara betalsätt och frakt för att sedan prova dina nya plagg och produkter ett par dagar senare.

Det låter som skryt men om vi får säga det själva – det finns inget annat som Miinto. Var annars kan du hitta plagg från Ganni, Balenciaga och Vero Moda, samtidigt som du shoppar padelrack, vintageväskor från Louis Vuitton och shoppar en ny plånbok från Ralph Lauren till din älskling? Miinto har allt.


Så fungerar Miinto


Starten gick 2009 i Danmark, där ett behov av mer mode fanns. Och där små butiker knappt gick runt. Lösningen? En plattform som fungerar som en marknadsplats, där fysiska butiker kan samla sitt sortiment på en enda plats och nå ut till flera marknader på en gång. Idag är fler än 2 000 butiker anslutna, som kan erbjuda cirka 3 000 olika varumärken. Allt inom lyx, vardag, sport, till män, kvinnor och barn. Det fanns ett behov som Miinto uppfyllde, och målet är att växa på fler marknader kommande år.

Vi tror på en värld där vi använder de produkter som finns, på att köpa med mer eftertänksamhet där kvalitet får ta mer plats i stället för att lägga pengar på kvantitet som inte håller. Otroligt mycket produkter slängs varje år, och det vill vi ändra på. Vi har själva inget lager, men tillsammans med alla fysiska butiker utgör de tillsammans lagret, där du som kund bara behöver fokusera på vad du vill ha, vi pusslar ihop storlekar och produkter med rätt köpare, så att ingenting ska gå till spillo. Den digitala världen växer sig allt större, detta vet vi, och detta tar vi också vara på.

Ta bort alla filter

Nanushka

Sida 1 Av 6

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.