Få 15% EXTRA rabatt på rean med koden: EXTRA15
Få 15% EXTRA rabatt på rean med koden: EXTRA15
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Oui

Det tyska varumärket Oui erbjuder ett stort utbud av snygga, moderna kläder för kvinnor och tjejer i alla åldrar. För att kunna tillfredsställa en större del av alla kvinnor har varumärket plagg i många olika stilar, modeller och härliga färger.
Man hittar enklare basplagg i de flesta kulörer, häftiga toppar med olika mönster, klassiska klänningar och tuffa jackor. Det finns inga problem att hitta något till vardags såväl som till fest eller andra tillställningar.
Oui's kläder är perfekta att mixa och matcha ihop för att skapa en egen unik stil. Kanske är du den romantiske, den tuffare eller en kvinna som gillar den klassiska stilen, allt går att hitta.
Många plagg har otroligt vacker design med mycket detaljer, såsom knappar, fransar, rosetter och mycket mer.
Oavsett om det gäller de enklare plaggen eller de festligare topparna, känns alla kläder unika då det har det där lilla extra och man kommer troligtvis känna att man inte hittar ett likadant plagg någon annanstans.
För sin goda kvalitet kan man köpa kläderna för rimliga priser och då de flesta plagg känns väldigt tidslösa är de värda varenda krona.
Oui's historia början redan för 50 år sedan då företaget grundades av familjen Gottesdiener i München, Tyskland.
Företaget utvecklades snabbt och under konjunkturuppgången blomstrade det för varumärket.
Idag är Oui ett mycket framgångsrikt varumärke som växer och blir större hela tiden. Varumärket säljs nu i över 30 länder världen över och har fler än 1000 försäljningsställen både i Tyskland och utomlands.

filter

12 resultat

  • 1

Sida 1 av 1

  • 1

Sida 1 av 1