Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Förlängd retur till den 15 jan. 2024 l Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

PALOMA BARCELÓ

Paloma Barceló är ett spanskt varumärke känd för sina vackert utformade skor. Varje par tillverkas med noggrannhet, genuin passion och ett starkt hantverksmässigt arv. Detta gör varje kollektion unik, med en omisskännlig stil som sätter varumärket på toppen av modeindustrin.

Historien om Paloma Barceló


Varumärket Paloma Barceló föddes 1960 i en liten stad i Spanien och har sedan dess växt till att bli ett av de mest uppskattade skomärkena på den internationella arenan. Namnet kommer från dess designer och grundare, Paloma Barcelo, som är känd för sitt strävande efter perfektion och oöverträffade hantverk.

Utforska Paloma Barceló


Paloma Barceló skor är en perfekt blandning av traditionellt hantverk och modern design. De är kända för sitt oöverträffade hantverk och användning av högkvalitativa material. Varumärkets skor karaktäriseras av deras innovativa design och kreativa detaljer, vilket gör dem till en idealisk följeslagare för varje dag och alla tillfällen.

Populära artiklar från Paloma Barceló


Några av de mest populära produkterna från Paloma Barceló inkluderar deras eleganta sandaletter, bekväma loafers och unika boots. Dessa skor erbjuder elegans, komfort och stil, vilket gör dem till en oumbärlig del av varje garderob.

Kännetecken för Paloma Barceló


Det som kännetecknar Paloma Barceló är deras unika design, noggranna hantverk och oöverträffad kvalitet. De utforskar ständigt nya material, former och tekniker för att skapa produkter som är både trendiga och tidlösa. Deras skor är inte bara bekväma, utan de har också en distinkt estetik som gör dem oumbärliga i en modemedveten garderob.

Paloma Barceló i varje garderob


Paloma Barceló-skorna är en måste-ha för varje modeentusiast. De erbjuder en perfekt kombination av stil och komfort, vilket gör dem till det perfekta valet för varje tillfälle. Oavsett om du söker en elegant stilett för en kväll ute eller en bekväm loafer för en avslappnad dag, har Paloma Barceló det perfekta alternativet för dig.

Köpa Paloma Barceló på Miinto


På Miinto kan du enkelt hitta och köpa ditt favoritpar av Paloma Barceló skor. Vi erbjuder ett brett utbud av stilar och storlekar för både män och kvinnor. Med bara några klick kan du hitta det perfekta paret för varje tillfälle och stil.

Vad gör Paloma Barceló unikt?


Det som skiljer Paloma Barceló från andra skomärken är deras dedikation till hantverk och högkvalitativa material. Varje sko är noggrant designad och tillverkad för att erbjuda bästa möjliga komfort och hållbarhet. Dessutom är varje par unikt, vilket säkerställer att du alltid kommer att stå ut från mängden. Paloma Barceló är ett varumärke som är en symbol för elegans, komfort och kvalitet. Deras unika och innovativa design gör dem till det perfekta valet för alla som vill uttrycka sin personliga stil och uppskattar ett väl tillverkat par skor.

Ta bort alla filter

Paloma Barceló

Sida 1 Av 4

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.