GRATIS FRAGT OVER 499,- OG FRI RETUR T.O.M. 15/1 2019
0 SEK

Please (22)

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

22 produkter funna

Please

Please är ett woman-wear brand som är grundat av Imperial Spa i Italien år 1978 med en tanke att sprida den personliga stilen. Ideen till Imperial Spa uppstod av två entreprenörer , Adriano Aere och Emilia Giberti, som idag har 80 butiker samt produktdistributörer världen över. 

Please är kombinerar glamour och stil med ljushet. Signumet är Please Jeans i perfekt passform. Kollektionerna är i härliga och lättburna färger och samtliga klädesplagg är trendiga och innehar en modern tvist. De personer som arbetar på och står bakom Please har ett öga för moderna kreationer och trender. Varumärket vänder sig till kvinnor med en positiv energi och som tycker om att klä sig modernt.

Varumärket finner inspiration från flera olika håll, bland annat låter det sig inspireras av platser runtom i världen samt olika livsstilar och de yngre generationerna. Please erbjuder sina kunder klädesplagg som bland annat toppar, tröjor, byxor och ytterkläder. En stor del av fokus ligger dock på jeans och övriga klädesplagg i denim. Samtliga produkter i denim har en även de en trendig känsla men också en något vardaglig ton. Varumärkets jeans och produkter är livfulla, attraktiva och är främst framtagna för ungdomar runt om i världen.

Trots sin moderna och trendiga stil har varumärket förmågan att designa och producera klädesplagg som alltid utgör ett säkert kort i just din garderob. Please är varumärket för dig som tycker om trender och gärna vill klä sig i vad som är rätt just nu, men som samtidigt även söker klädesplagg som lyfter fram just din unika personlighet. 

filter

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer t.o.m. 15/1 2019

Shoppa lokalt online

På Miinto shoppar du från lokala svenska butiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

70.000+ styles

Från mer än 7000 varumärken