Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Förlängd retur till den 15 jan. 2024 l Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

RIEKER

Rieker är ett tyskt varumärke som tillverkar moderiktiga skor med fokus på komfort och kvalitet.

Rieker är ett familjeföretag som överlevt fem generationer. I mer än hundra år har denna anrika skotillverkare från Tuttlingen, Tyskland, levererat skor av hög kvalitet. Företaget startades av skomakarna Heinrich Rieker och Carl Seitz år 1874. Seitz valde att säga upp sin del av företaget bara några år senare och när Rieker avled togs verksamheten över av sönerna. Rieker har stadigt expanderat ända sen början på 1960-talet och numera finns huvudkontoret i Schweiz. Deras högkvalitativa skor säljs över hela Europa. Varje år levererar Rieker miljontals par skor för sport, fritid och business.


Skor med ergonomisk komfort


Rieker är ett av Europas populäraste skotillverkare med ett brett utbud av shoewear för alla tillfällen och årstider. Mycket dedikation har lagts på att skapa ergonomiskt formade skor som höjer komforten till en helt ny nivå. Skorna har en stötdämpande och fantastiskt skön passform som vårdar fötterna medan du är på språng. Känner du dig ofta trött i fötterna efter en lång dag på jobbet? Det kan bero på dina skor. En alldeles för snäv passform eller hårda material som hindrar fötterna från att ta den plats de behöver i skorna kan leda till smärta och sår. Här ligger Rieker i framkant. Förutom att skapa moderiktiga all-round skor levererar man det bästa inom funktionell footwear - minimal vikt och maximal stötdämpningsförmåga. Målet är att fötterna ska kunna andas och inte kännas tunga när du bär dem, oavsett vilken modell du väljer. Vinterkängor eller sommarsandaler, det spelar ingen roll. Varje ny sko som lanseras på marknaden har först genomgått en rigurös kvalitetskontroll enligt strikta normer. Sneakers, sandaler, stövlar och kostymskor. Vad du än letar efter kan du vara säker på att du hittar det rätta hos Rieker. Vårda stilen, men också fötterna!


Tidlös elegans för alla tillfällen


Rieker tillverkar eleganta skor man kan känna sig stilig och trygg i. I deras exklusiva kollektioner hittar du väldesignade modeller för alla säsonger. Lätta sommarsandaler, varmfodrade vinterkängor, stilrena finskor och sköna loafers för en aktiv fritid. Stövlar med högt skaft, trekvartsskaft eller lågt skaft till arbetskostymen eller favoritjeansen. Tack vare skornas fantastiska komfort behöver du aldrig ha ett extra par i väskan. Sortimentet är generöst med modeller i en mängd olika färger och textilier. De flesta har en sula av polyuretan. Skinn är också ett genomgående inslag och här använder man sig bara av det bästa som finns på marknaden. Du hittar skor av 100 % skinn och lättare semestersandaler där man på ett snyggt och smidigt sätt kombinerar skinn med andra premiumtextilier. Oavsett vilket material din sko består av håller den alltid Riekers höga kvalitetsstandard. Matcha arbetskostymen med trendiga ankelboots av finaste skinn. Färgerna hos Riekers skinnboots är tidlösa med rätta toner i svart, brunt, beige och choklad. För en sportigare look rekommenderar vi att du tar en titt på Riekers läckra mockaloafers med bekväm kilklack. Den stora mjuka rosetten framtill ger dina loafers en extra stilig look. Drabbas du lätt av svullna fötter? Rieker har ett exceptionellt sortiment av supersköna slip-ins med tjock sula som ger foten ett ordentligt stöd. Ovansidan på skon består av mjuka textilier som anpassar sig efter fötternas storlek, även när de svullnar upp. Kika gärna också på deras utbud av ballerinaskor med stötabsorberande sula. De är inte bara söta att ha till en sommarklänning eller kjol utan känns helt underbara på fötterna.

Ta bort alla filter

Rieker

Sida 1 Av 4

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.