GRATIS FRAGT OVER 499,- OG FRI RETUR T.O.M. 15/1 2019
0 SEK

Selected Homme (1245)

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

1245 produkter funna

Selected Homme

Selected homme är ett trendigt varumärke som tillhör det välkända familjeföretaget Bestseller som startades i Danmark 1975. Bestseller är känt över hela världen för sina framgångsrika klädmärken, såsom Vero Moda, Only och B.Young. Selected Homme som från första början bara hette Selected, är nu uppdelat i Selected Homme och Selectet Femme, som tillkom 2008. Femme inriktar sig till kvinnor och Homme till män för att kunna erbjuda båda parterna det bästa i klädväg. Selected är idag ett mycket framgångsrikt varumärke och säljs i över 25 länder världen över.
Selected Homme riktar sig mot den modemedvetna, mogna mannen som är säker på sin sak och gillar att visa sin stil. Kläderna är trendiga och stilrena samtidigt som dom visar en avslappnad attityd. Det finns många plagg som både känns klassiska och tuffa.
Från varumärket får man utan problem ihop en snygg outfit som passar alla tillfällen. Med otroligt snygga herrskor från Selected Homme blir klädseln komplett, och kommer kännas mer än rätt.

filter

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer t.o.m. 15/1 2019

Shoppa lokalt online

På Miinto shoppar du från lokala svenska butiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

60.000+ styles

Från mer än 7000 varumärken