Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Smidig retur

Fri frakt över 499:-

Enkel retur inom 14 dagar

SOREL

Sorel är en modebrand som har gjort en revolutionerande förändring inom branschen genom att sätta fokus på kvalitet och hållbarhet. Deras vision är att skapa mode som är både funktionellt och vackert samtidigt som de tar hänsyn till miljön.


Historien bakom Sorel


Sorel grundades 1962 i Kanada och är känt för sina slitstarka och funktionella vinterskor. Företaget har sedan dess expanderat till att inkludera andra typer av skor, kläder och accessoarer. Det som skiljer Sorel från andra modebrands är dess ständiga fokus på att erbjuda kvalitetsprodukter som håller över tid.


Kvalitet framför kvantitet


Sorel är en av få modebrands som förespråkar kvalitet framför kvantitet. De tror på att skapa produkter som håller över tid och som kan användas år efter år. Detta återspeglas i deras användning av högkvalitativa material som läder och gummi. Dessa material är inte bara hållbara utan också vackra och tidlösa.

Hållbarhet som en viktig del av företagets värderingar

Sorel tror på att hållbarhet är en viktig del av företagets värderingar. De arbetar ständigt med att minska sin miljöpåverkan genom att använda återvunna material och att producera produkter på ett mer miljövänligt sätt. De strävar också efter att skapa produkter som är tidlösa och som kan användas under flera år, vilket minskar mängden avfall som produceras.


Funktionella och vackra produkter


Sorels produkter är inte bara funktionella utan också vackra. Deras vinterskor är till exempel inte bara slitstarka och varma utan också eleganta och snygga. Deras kläder och accessoarer är också designade med samma fokus på både funktionalitet och estetik.


Ett stort utbud av produkter


Sorel erbjuder ett stort utbud av produkter som passar för olika säsonger och tillfällen. Deras vinterskor är kända för sin kvalitet och hållbarhet, men de erbjuder också andra typer av skor, som sandaler och sneakers. Deras kläder och accessoarer är också populära, särskilt deras jackor och väskor.


En modebrand som tar ansvar


Sorel är en modebrand som tar ansvar. De tror på att skapa mode som är både funktionellt och vackert samtidigt som de tar hänsyn till miljön. Genom att använda högkvalitativa material och att skapa produkter som kan användas år efter år, minskar de sin miljöpåverkan och bidrar till en mer hållbar framtid.

Ta bort alla filter

Sorel

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.