Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Förlängd retur till den 15 jan. 2024 l Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

WANDLER

Wandler är ett holländskt modevarumärke som är känt för sina högkvalitativa läderväskor och skor. Varumärket är synonymt med elegant och avslappnad lyx, och dess estetik definieras av sofistikerade former, rena linjer och en distinkt feminin känsla.

Historien bakom Wandler


Wandler grundades av Elza Wandler, en passionerad och begåvad designer med en strävan efter att skapa modeaccessoarer som utstrålar tidlös elegans. Hon lanserade varumärket med visionen om att producera unika och handgjorda lädervaror som är både funktionella och vackra.

Upptäck varumärket Wandler


Wandler har blivit känd för sin noggranna hantverk och dess fokus på skönhet och funktionalitet. Varje produkt är handgjord med stor uppmärksamhet på detaljer och använder bara de allra bästa materialen. Varumärkets signaturväska, Hortensia, har en unik form som gör den omedelbart igenkännlig och har blivit en favorit bland fashionistas över hela världen.

Populära produkter från Wandler


Bland de mest populära produkterna från Wandler är dess sofistikerade väskkollektion. Dessa inkluderar den ovan nämnda Hortensia, en elegant axelväska tillverkad av lyxigt läder, samt andra ikoniska stilar som Carly Mini och Luna Bag. Wandler har också gjort ett namn för sig själv inom skoindustrin med sina eleganta och nyskapande designs.

Kännetecken för Wandler


Wandler är känt för sina minimalistiska men dramatiska former, sin höga kvalitet och sitt fokus på funktion. Varumärket tar avstamp i tidlös design men adderar en modern twist. Wandler värdesätter genuint hantverk och varje produkt är tillverkad med precision och omsorg.

Wandler och kändisfaktorn


Wandler har fått mycket uppmärksamhet på den internationella modearenan och har snabbt blivit en favorit bland kändisar och modeinsider. Skådespelare, modeller och influencer över hela världen har fotograferats med varumärkets signaturväskor, vilket bara har ökat dess popularitet och erkännande.

Att köpa Wandler på Miinto


Wandler finns tillgängligt på Miinto, där du kan bläddra igenom ett stort utbud av varumärkets produkter. Här kan du hitta allt från klassiska väskor till trendiga skor. Miinto erbjuder en smidig och bekväm shoppingupplevelse, vilket gör det lätt för dig att införskaffa dina favoritprodukter från Wandler.

Vad gör Wandler unikt?


Wandler skiljer sig från mängden genom sin kombination av tidlös design, högkvalitativa material och unika former. Varje produkt är ett uttryck för varumärkets strävan efter perfektion, vilket är tydligt i allt från det noggranna hantverket till de nyskapande designerna. Wandler är mer än bara ett modevarumärke, det är ett uttryck för modern elegans och självsäkerhet. Detta, tillsammans med varumärkets engagemang för kvalitet och innovation, gör Wandler till ett oumbärligt tillägg till varje modemedvetens garderob.

Ta bort alla filter

Wandler

Sida 1 Av 2

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.