Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Smidig retur

Fri frakt över 499:-

Enkel retur inom 14 dagar

WON HUNDRED

Won Hundred grundades i Köpenhamn år 2004 av den danska designern Nikolaj Nielsen. Nikolaj Nielsen hade tidigare erfarenhet av modebranschen och kände att det var dags att med den kunskap han besatt skapa något eget. Idag arbetar Pernille Schwartz som huvuddesigner på företaget Won Hundred. Nikolaj Nielsen grundade varumärket för att utmana det danska modet. Varumärket började med att designa kläder för män med utvidgade så småningom sitt sortiment.

Varumärkets stil och mode har sin grund i det klassiska. Med fina och stilrena detaljer samt material av hög kvalitet vill varumärket att varje klädesplagg ska framhäva varje individs personlighet. Won Hundred finner inspiration till sina produkter i bl.a. miljön runtom dem, i musik och i konst. Bland samtliga kollektioner finns något för alla olika individer och de innehåller plagg som ger din garderob ett lyft. Won Hundred desginar och säljer idag kläder både till män och kvinnor.

År 2005 släppte varumärket sin första kollektion som mestadels innehöll tröjor och toppar. Ett år senare kom den första kollektionen som även innehöll jeans. År 2010 öppnade Won Hundred sin första befintliga butik i Danmark, Köpenhamn och idag finns varumärkets produkter att köpa hos fler än 170 återförsäljare världen över. Won Hundred har även kontor i bl.a. Danmark, Norge, USA, Sverige, Italien och Nederländerna. Här i Sverige kan du, förutom online, hitta Won Hundred på bl.a. PUB och Åhlens.

Won Hundred designar och säljer kläder med passion, känsla och fascination och vill med det ge sina kunder och deras garderober något historiskt och modernt.

Ta bort alla filter

Won Hundred

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.