Fantastiskt urval från över 3.000 märken | Fri frakt vid köp över 499,- och fria returer
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Yves Saint Laurent Vintage

representera din stil oavsett säsong och tillfälle. Här kan du nu ta tillfället i akt och se över vårt sortiment med fantastiska väskor i vintagestil från YSL. Det sägs att varje kvinna behöver en ny väska inför varje ny säsong vi passerar. Kanske är det nu du ska prova något spännande och nytt till garderoben? Inspirationen finns här nedanför.

Yves Saint Laurent

Modehusens modehus som såklart kommer från Paris, modets huvudstad enligt många i modebranschen. Märket är ett av de främsta på marknaden och ett flertal av världens mest kända formgivare har arbetat och verkat inom Yves Saint Laurent. Själva designens resa inom märket för tankarna till stilarter som exempelvis pop art. Det är naturligtvis det kända mönstret, på en av de första klänningarna som producerades av modehuset, som har ett mycket karakteristiskt uttryck och har blivit märkets kännetecken.

Idag designas både väskor och klänningar men också skor och många andra typer av klädesplagg. Det stilfulla uttrycket gör att märket kan bäras i otroligt många olika sammansättningar. Yves Saint Laurent sätter en exklusiv prägel på din stil och kan bära upp många olika klädstilar på ett elegant och smakfullt sätt.

Skapa en personlig och vacker effekt

Om du vill ha en stilfull detalj som sätter pricken över i:et kanske en vintageväska kan komma väl till pass. Kläderna lyfter varandra och inte minst accessoarerna, som i form av en väska, kan göra under för din outfit. En snygg väska från Yves Saint Laurent, kan alltid matchas ihop med din klädstil. Väskor från Yves Saint Laurent sätter en exklusiv prägel på din stil. Låt väskan göra jobbet med att skapa en sammanlänkande helhet i ditt val av kläder.

Varför inte låta väskan vara vägvisare, när du väljer kläder? Ibland kan kreativiteten stå still och det kan vara vårt att kombinera ihop just den stilen du har i tankarna. Ett bra tips är att låta en av dina accessoarer vara inspirationskälla. En färgglad väska kan kombineras på många olika sätt, och varför inte låta en färg fungera som den röda tråden genom hela din outfit.

Även om du har en vardagligare och mer avslappnad stil kan en väska i vintagestil fungera bra. Kanske har du en professionell affärsmässig stil och behöver en elegant väska till en formell tillställning. Låt väskan tala för sig själv. En väska i en mer framträdande färg kan få ta plats och låta andra accessoarer och klädesplagg vara mer diskreta och neutrala.

En ljuvlig möjlighet att få vara unik

Ta en titt i vårt sortiment. Kanske hittar du en ny favorit som blir en riktigt höjdare i garderoben. Vi har en uppsjö av exklusiva vintageväskor från YSL i många olika modeller. Välj bland färger och former som passar dig och din stil. En väska är ofta inte bara en väska utan också en både funktionell och enastående vacker komponent i en hel outfit.

filter

0 resultat

Inga produkter funna

Försök förfina din sökning genom att använda filtren ovan.