Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Förlängd retur till den 15 jan. 2024 l Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

NIKE SNEAKERS TIL HERR

Att röra på sig är hälsosamt, men det kan vara svårt att komma igång med träning. Varför inte ta chansen och investera i ett par nya träningsskor från Nike och sedan sätta igång på riktigt. Ett par Nike sneakers herrmodell kan användas till många andra saker än bara just träning. Du kan exempelvis ha dem till ett par snygga jeans eller ett par kostymbyxor för att skapa ett mer vardagligt och avslappnat uttryck. 

Om du älskar sneakers har du i alla fall kommit helt rätt för här hos oss på Miinto finns det en hel del sneakers att välja mellan. Det kan vara svårt att få en bra överblick över alla skor när det finns så många olika modeller. På grund av detta har vi valt att samla alla sneakers från Nike på en och samma sida. 

Nike sneakers herr och dammodeller för alla


Det gör att du enkelt att scrolla ner till du hittar ett par Nike sneakers som du gillar. Om du vill veta mer om vad skorna är tillverkade av för material, information om storlekar och färger kan du enkelt klicka på skorna så kommer du till en sida där du kan läsa mer och göra din beställning. För att göra urvalet mindre kan du använda menyn. 

Med den kan du välja en prisnivå, en specifik storlek eller färg och sedan sortera sökresultatet. Då blir det enkelt att hitta just de plagg som du letar efter. Vill du å andra sidan bara bli lite inspirerad kan du låta sidan vara som den är och bara scrolla ner. Då kommer alla olika typer av skor upp som ligger under kategorin Nike sneakers herr och då kanske du hittar ett par som du annars inte hade tittat närmare på. 

Kvalité från USA som gör dig till proffs


Nike är ett amerikanskt modeföretag som kommer från delstaten Oregon i USA. Till en början importerade företaget skor till löpträning för amatörer och elitsportare. Man importerade i huvudsak skor från Asien på den tiden. Men idag sker design och produktion i företagets eget namn och det är ett av de största modeföretagen på marknaden. Märkets genomgripande reklamkampanjer har dels gjort kännedomen om märket stor och inte minst företagets framgångar världen över. 

Du scrollar och tittar närmare på skor och sedan är det bara att klicka hem dina nya favoriter. Vi sköter resten. Du kan lugnt luta dig tillbaka i soffan och bara vänta på att få hem dina skor. Vi sköter all transport och skickar dina skor fortare än kvickt. Nu när du ändå är här kanske vi skulle berätta att vi har en hel del andra märken förutom Nike sneakers herr och dammodeller. 

Ta dig lite välförtjänt egentid och klicka runt lite här på sidan. Kolla in ett nytt märke kanske? Eller klicka på jackor, byxor eller tröjor exempelvis. Då får du en hel sida full med respektive klädesplagg från alla våra märken. Sorteringen sköter du som sagt från menyn för att göra urvalet enklare för dig själv. Sedan klickar du bara hem det du vill ha. Ett bättre sätt att bli inspirerad på får man leta efter länge. Här har du en fantastisk möjlighet att bli presenterad för kläder i en unik mix och blandning. Ta din chans och shoppa loss här och nu. 

Ta bort alla filter

Nike

Sida 1 Av 15

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.