Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR
Korg
0

Din kundvagn är tom

Back

T-shirts från Philipp Plein

T-shirten kan vara garderobens mest användbara klädesplagg. Du kan använda en Philipp Plein t-shirt under alla årets säsonger. Den kan användas ensam, precis som den är eller under en tjockare tröja för att hålla dig varm. En Philipp Plein t-shirt i en cool färg kan man bära under en mörk tröja. Om t-shirten får sticka fram lite under tröjan blir det en färgrik och trendig detalj i en härlig lager-på-lager-outfit. Varför inte leka med olika typer av kläder i ett stort antal lager. 

Skapa en trendig stil med en t-shirt från Philipp Plein

Inte nog med att du håller dig varm, du kommer dessutom se väldigt trendig ut. Philipp Plein är en tysk designer som ger dig kläder av toppkvalitet. Du kan vara helt säker på att din t-shirt från Philipp Plein inte bara är snygg utan också användbar och inte minst hållbar. Du kan på grund av detta få glädje av den i många år framöver. Här hos oss på Miinto kan du hitta en hel uppsjö med t-shirtar. Varför inte låta t-shirten vara din inspirationskälla. Kanske väljer du en t-shirt i en cool färg. matcha med ett par mörka jeans eller gå bananas med färger och välj ett par byxor i en annan trendig färg. 

Om du lutar åt ett lite mer diskret håll kan du med fördel titta närmare på Philipp Pleins t-shirtar. Många av plaggen är nämligen designade i neutrala färger men har ofta ett coolt och trendigt mönster tryckt på plagget för att skapa balans mellan det neutrala och lekfulla. Dessutom är kläderna miljövänliga eftersom hållbarheten är god. Då kan du använda t-shirten i lång tid innan du behöver köpa en ny.

Mode på Miinto när det passar dig

Om du har frågor om kläder kan du alltid kontakta oss här på Miinto. Det är alltid öppet här hos oss så du kan shoppa när du än vill. Det spelar ingen roll var du befinner dig heller. Just nu kanske du sitter på tåget på väg hem, i en bilkö på väg till jobbet eller någon annan stans. Oavsett var så kan du alltid shoppa loss här hos oss. Det bästa av allt är att det enda du behöver göra är att klicka hem varorna – resten sköter vi, enkelt va?

Är du en stilmedveten person som vill fräscha upp din garderob men några nya klädesplagg så har du kommit till rätt sida. Tack vare vårt stora sortiment kan du erbjuda något till alla. Låt din personlighet stråla genom att klä dig precis så som du vill. Din klädstil säger mycket om din person och med en T-shirt från Philipp Plein kan du vara säker på att din stil inte går obemärkt förbi. 

Märke Philipp Plein har du med all säkerhet hört talas om tidigare, men om inte kan vi berätta att det är en lite annorlunda historia som ligger bakom detta klädmärke. Philipp Plein studerade till advokat och hade inga tankar på att bli kläddesigner. När han en dag skulle skissa på en säng föddes idén om att skapa ett klädmärke. Hans talang för design, färg och form kom snabbt att uppmärksammas runt om i modevärlden. 

Idag finns Philipp Pleins kreationer i många olika länder och även här på Miinto. Coola, stilfulla tryck, minimalistiska färger och urbanism kopplar man ofta ihop märket med. Så om du vill se trendig ut inför kommande säsong kan det vara en bra idé att titta närmare på en ny t-shirt från Philipp Plein. 

filter (1)
Priser i se  SEK
Rea   Premium brands  

145 resultat

  • 1
  • 2
  • 1
  • 2