Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

44 LABEL GROUP

44 Label Group är en mode etikett som präglas av en självsäker, ambitiös och trendig atmosfär. Med fokus på att utforma kläder som är både stilrena och moderna, har märket varit imponerande när det gäller att uppfylla de föränderliga smakpreferenserna hos det trendiga ungdomssamhället.

Bakgrundsberättelse för 44 Label Group

Memorabel i sin inställning till mode och ansvarsfulla etiska linjer, har 44 Label Group vunnit respekt över hela världen. Brands startgrop ligger i det underbara och dynamiska mötets lappland i Italien, där det initiala införandet av där det initialt införandet av unika och individuella linjer i deras kollektioner sattes.

Upplev 44 Label Group

44 Label Group har skapat en atmosfär av unikhet med linser av en elegant individualitet. De revolutionerade modevärlden med en distinkt blandning av urbana och raffinerade stilar som perfekt testar dina gränser och återspeglar din individualitet.

Signerade klädlinjer av 44 Label Group

44 Label Group skapar en eklektisk mix av avspända silhuetter och väl genomtänkta, skräddarsydda detaljer som passar med dagens stil. De transformerar varje klädstil till unika statement pieces som avspeglar den moderna kvinnans stil och personlighet.

Stil raden med 44 Label Group

Med ett öga för detaljer och en kärlek till kreativ design, skapar 44 Label Group kollektioner som förstärker kvinna skönhet och stil. Från skräddarsydda jumpsuits till skickligt draperade klänningar, finns det ingen brist på fantastiska klänningar för att klä upp eller ner i deras urval.

& PHandla mode från 44 Label Group på Miinto

Utforska 44 Label Groups enastående sortiment av skräddarsydda utstyrslar och finn dina nya garderobs klassiker på Miinto. För att ge din stil en revolutionerande touch, dyk in i det aktuella sortimentet och hitta den perfekta matchen för din unika stil och modemat smak. Inget tvivel, 44 Label Group fortsätter att dominera modescenen med sin oslagbara passion för modedesign och -produktion. Den imponerande omfattande linje från denna etikett är bra nog för alla som uppskattar och älskar mode. De startade som ett unikt mode märke, men de upphör aldrig att överträffa våra förväntningar båda på dagens trendiga kvinnliga stil preferenser och i att leverera den perfekta blandningen av avslappnad, men ändå chic design för alla dagar. Med 44 Label Group behöver du inte leta någon annanstans för att få din perfekta mode fix. På Miinto, erbjuder vi ett brett utbud av 44 Label Groups samlingar, redo för att lotsa dig genom mode myllret med böjbarhet eller kanske om du är på utrymmet för att utforska en ny stil identitet.

Ta bort alla filter

44 Label Group

Sida 1 Av 3

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.