Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 999.- l Fri retur till den 16 januari 2023
Fri retur till den 16 januari 2023
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

Gratis retur fram till den 16 januari 2023

Back

Adidas

Alla äger vi ett par skor eller en träningsbyxa från Adidas. Denna klädmärkesgigant är ett av världens absolut största tillverkare av sportkläder.

Företaget grundades 1949 i Tyskland av bröderna Dassler men det var först 1954 som Adidas verkligen slog igenom med kraft. Under fotbolls-VM det året bar samtliga spelare i det vinnande västtyska landslaget för första gången skor med skruvdobbar, från Adidas. Detta blev startskottet för en framtida världssuccé.

Under närmare 70 år har Adidas tillverkat skor, kläder och accessoarer för trendkänsliga idrottsutövare. Från att ha varit ett renodlat sportmärke har man förvandlats till ett äkta livsstilsmärke som numera säljer allt från skor till väskor, klänningar, strumpor, mössor och parfymer. Kläderna kan användas både i gymmet och som coola fritidsplagg. Numera har Adidas valt att fokusera på två flaggskeppslinjer: Adidas Original och Adidas Performance. Letar du efter trendiga sportkläder som också kan användas till vardags är det Adidas Original du ska kika närmare på. Adidas Performance ägnar sig istället åt att designa högfunktionella produkter för professionella idrottsmän.

Sportkläder som andas kvalitet och design

Adidas må vara i grunden ett sportmärke men designmässigt håller det sig långt uppe på podiet. Under årens lopp har man samarbetat med stjärndesigners som Stella McCartney, Marc Dolce, Pharrell Williams och Yohji Yamamoto. Detta har onekligen bidragit till att Adidas börjat uppfattas som ett livsstilsmärke hos många.

Att kombinera en trendig tröja från Adidas med favoritjeansen är inget konstigt. Adidas designar utöver gränserna för att skapa kläder som helt enkelt är för snygga för att bara användas i gymmet. Varje plagg har den höga funktionalitet som kännetecknar märket. Fuktabsorberande egenskaper, textilier som andas, sliststarka material, en fantastisk passform. Men mycket tid och energi läggs också på att designa stilrena plagg i moderiktiga färger som passar både till vardags och fest. Bland annat hittar du i Adidas Originals trendiga collegetröjor med den emblematiska Adidasblomman broderad på bröstet och de klassiska tre ränderna längs ärmarna. En favorit i mångas vardagsgarderob.

Adidas och sport

Adidas fortsätter att vara ett toppmärke inom sportutrustning, inte minst när det kommer till gymkläer. Tuffa träningspass kräver kläder som känns fräscha på kroppen även när man svettas mycket. Adidas erbjuder ett fullfjädrat sortiment av linnen, byxor, tights, t-shirts, strumpor och skor som både skyddar och vårdar din kropp under träningen. Kläder av sämre kvalitet kan däremot snabbt få en att känna sig obekväm eller i värsta fall bidra till skador. Detta gäller speciellt träningsskor som inte håller måttet eller går sönder mitt i motionspasset.

Letar du efter en vadderad sport-bh som varken trycker eller skaver mot bröstet? Eller ett par stötabsorberande träningssneakers som skyddar mot hälskador och blåsor? Adidas har modeller som passar alla behov och storlekar. Varje plagg har specialdesignats för både vardagsmotionärer och elitidrottare. Det här är träningskläder av garanterad kvalitet som gör träningen till en ännu roligare upplevelse, vare sig det är spinning, tennis, styrketräning eller yoga du ägnar dig åt. Du orkar längre och kan således prestera mer. Och må ännu bättre.

filter

3690 resultat

Sida 1 av 37

Nästa

Sida 1 av 37