EXTRAORDINÄR REA FORTSÄTTER - SPARA 20-60% PÅ NÄSTAN ALLT | Shoppa direkt från lokala butiker 

REA | SPARA 20-60%

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
Korg
0

Din kundvagn är tom

Aigle (1)

Varumärket Aigle grundades år 1853 och tog snabbt marknaden med storm. Aigle med snabbt mycket populärt vilket bland annat berodde på det då ovanliga valet av material – gummi. Varumärket arbetade med gummi som huvudmaterial och tillverkade samtliga par skor för hand. Fabriken var då belägen i Frankrike, landet som varumärket härstammar från.

Hela processen, från skiss till dess att man har en färdig produkt, sker allt mycket noggrant. Specialister är med hela vägen och iakttar och ser så att allt blir så bra det bara kan. Skorna tillverkar som sagt för hand och gummit – som är det material som står för grunden i skon – har en massa olika fördelar vilka gör varumärket skor mycket populära. Gummit gör skorna vattentåliga, dämpande att gå i och mycket mer. Varje sko är designad och tillverkad med högsta kvalitet.

Redan samma år som varumärket grundades – 1953 – blev skorna mycket populära, här bland bönder och andra som arbetade på olika gårdar. Skorna var bekväma att gå runt i en hel dag och passade bra att använda mot det underlag man gick på oavsett om det var jord, åker eller berg.

Redan fyra år efter att varumärket hade grundats – 1957 – tillverkade man över 14 000 par skor för hand. Från detta fortsatte varumärket sedan att expandera och blev med tiden allt mer populärt. Under åren har man även anpassat skorna och produktionen till hur vardagen ser ut idag då den skiljer sig en del från hur den såg ut år 1853. 

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

1 produkter funna
filter

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Om du inte är nöjd kan du returnera utan kostnad

Fristående modebutiker

På Miinto samlar vi mode från mer än 900+ modebutiker i Europa

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+120.000 styles

Från mer än 2.500 varumärken