Förlängd retur till den 15 jan. 2024

Förlängd retur till den 15 jan. 2024

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Förlängd retur till den 15 jan. 2024

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

AIGLE

Varumärket Aigle grundades år 1853 och tog snabbt marknaden med storm. Aigle med snabbt mycket populärt vilket bland annat berodde på det då ovanliga valet av material – gummi. Varumärket arbetade med gummi som huvudmaterial och tillverkade samtliga par skor för hand. Fabriken var då belägen i Frankrike, landet som varumärket härstammar från.

Hela processen, från skiss till dess att man har en färdig produkt, sker allt mycket noggrant. Specialister är med hela vägen och iakttar och ser så att allt blir så bra det bara kan. Skorna tillverkar som sagt för hand och gummit – som är det material som står för grunden i skon – har en massa olika fördelar vilka gör varumärket skor mycket populära. Gummit gör skorna vattentåliga, dämpande att gå i och mycket mer. Varje sko är designad och tillverkad med högsta kvalitet.

Redan samma år som varumärket grundades – 1953 – blev skorna mycket populära, här bland bönder och andra som arbetade på olika gårdar. Skorna var bekväma att gå runt i en hel dag och passade bra att använda mot det underlag man gick på oavsett om det var jord, åker eller berg.

Redan fyra år efter att varumärket hade grundats – 1957 – tillverkade man över 14 000 par skor för hand. Från detta fortsatte varumärket sedan att expandera och blev med tiden allt mer populärt. Under åren har man även anpassat skorna och produktionen till hur vardagen ser ut idag då den skiljer sig en del från hur den såg ut år 1853.

Ta bort alla filter

Aigle

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.