Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

ALEXANDRE BIRMAN

Alexandre Birman är ett lyxmärke som är känt för sin sofistikerade stil, unika design och exceptionella hantverk. Skorna av Alexandre Birman förenar komfort och estetik och tar design till en högre nivå när de är handgjorda med exklusiva material.

Historia bakom märket

Alexandre Birman är själva definitionen av succé. Med en färdighet och passion föraken över från sin far, grundade Alexandre Birman sitt företag med sin unika vision och oerhörda hantverkskunnighet. Varumärket har sedan början etablerat sig som en symbol för modern lyx.

Upptäck Alexandre Birman

Varje sko av Alexandre Birman är ett mästerverk designat med perfektion i varje detalj. Med en blandning av brasilianska material, skapar Alexandre Birman skor som inte bara reflekterar modern mode men också Brasiliens unika kultur.

Egenskaperna hos Alexandre Birman

Alexandre Birman skapar en harmonisk balans mellan skönhet, förfining och komfort. Varje produkt är gjord med omsorg och dedikation, vilket resulterar i skor som är så bekväma att det känns som en andra hud. Med en fokus på estetik och innovation, fortsätter Alexandre Birman att definiera signaturen i dagens modescen.

Alexandre Birman och Kändiskulturen

Alexandre Birman har haft mycket synlighet på den större modevärlden, bortom bara en framstående plats på modetidningarnas glänsande sidor. Varumärket har faktiskt haft skor pryda fötterna till många kändisar - och har därigenom definitivt garanterat sin plats i modevärlden, såsom ett varumärke som klär foten hos de rika och berömda.

Köpa Alexandre Birman på Miinto

För att garantera en smidig och säker köpupplevelse erbjuder Miinto ett brett utbud av Alexandre Birman-produkter för alla som vill glida runt i designade smycken på sina fötter. Alexandre Birmans detaljerade, handgjorda och stilfulla design finns bara ett klick bort. Alexandre Birman har alltid varit känt för innovation, excellens och maximal design standar. Att köpa skor av Alexandre Birman är en investering, ett värdefullt tillägg till din garderob som du kan njuta av länge. Med varumärkets starka dedikation till moderna, samtida stilar, rekommenderar vi verkligen Alexandre Birman till alla med kärlek för design och kvalitet. Kombinerat med Miintos användarvänliga handelssystem blir din shoppingupplevelse både rolig och tillfredsställande.

Ta bort alla filter

Alexandre Birman

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.