Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

ALTUZARRA

Altuzarra är för modeälskaren som uppskattar sofistikerad elegans. Med sitt unika tillvägagångssätt och överlägsen hantverksskicklighet kännetecknas detta modehus genom sitt självsäkra, kvinnliga och välfungerande uttryck som är lika inspirerande som det är eftertraktat.

Märkets uppkomst


Namnet Altuzarra har blivit synonymt med sofistikerad kvinnlighet sedan det grundades av Joseph Altuzarra, en modedesigner med passion för exklusivt hantverk och enastående kvalitet. Josephs vision var att skapa kläder som tilltalade självmedvetna kvinnor som ville uttrycka sin egen personlighet. Hans djupgående förståelse för mode och kreativa talang ledde till skapandet av ett märke som idag är erkänt världen över för sitt utmärkta hantverk och distinkta råmaterial.

Gå djupare in i Altuzarra världen


Altuzarra är mer än bara ett modemärke – det är en reflektion av en livsstil. Märket är känt för sin raffinerade och eleganta design som förmedlar en stark mening och tydlig vision. Kläderna är både tidlösa och moderna med en stark förankring i modevärlden. De tilltalar kvinnor som inte bara vill klä sig vackert, men som även vill förmedla en känsla av självständighet och styrka.

Altuzarra: En signaturstil


De vackra, funktionella plaggen från Altuzarra har en distinkt urban estetik och en sofistikerad känsla. Oavsett om det är en dräkt för kontoret eller en chic aftonklänning, reflekterar varje plagg en underskönt raffinadhet och elegans som är unik för märket. Altuzarra's signaturstil genomsyrar genom varje designerstykke konsekvent och beundransvärt.

Ta del i Altuzarra's dröm


Genom tätt samarbete med sina utvalda hantverkare lyckas Joseph Altuzarra omsätta sin vision i verket – att skapa kläder som reflekterar modern kvinnlighet, är funktion men ändå lyxigt sofistikerade. Hans passion för mode och design gör att du kan drömma dig bort när du bär plaggen, eftersom varje enskilt stycke är ett resultat av en konstnärlig dröm.

Köp Altuzarra på Miinto


På Miinto kan du hitta ett brett urval av vackert hantverkade kläder från Altuzarra. Från chic-aftonklänningar till stilrena dräkter för kontoret. Alla klädesplagg är skapade med samma konsekventa elegans och sofistikation som är så unikt för Altuzarra. Upptäck din nya favoritkreation från Altuzarra på Miinto och ta tillfället att uttrycka din unika stil. Altuzarra erbjuder kläder och accessoarer som bjuder på en pendling mellan traditionell lyx och modern elegans. Genom sitt utsökta hantverk, fokus på detaljer och sofistikerade användning av färger och texturer, skapar Altuzarra konsekvent dräktighetskänslor som förstärker den moderna kvinnans självkänsla och självmedvetenhet som få andra modemärken kan. Upplev själv den banbrytande naturen av detta märke genom att välja Altuzarra på Miinto.

Ta bort alla filter

Altuzarra

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.