Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

AQUASCUTUM


Aquascutum - Modevarumärke i framkant


Aquascutum är ett framstående modevarumärke som har blivit känt för sin eleganta och tidlösa design. Med en historia som sträcker sig över mer än 150 år har Aquascutum etablerat sig som en av de mest eftertraktade och respekterade varumärkena inom modeindustrin.


Historia


Aquascutum grundades 1851 av John Emary i London, Storbritannien. Varumärket blev snabbt känt för sina innovativa vattentäta tyger och sina skräddarsydda kläder av högsta kvalitet. Namnet "Aquascutum" kommer från latin och betyder "vattenavvisande".

Under första världskriget fick Aquascutum ännu större erkännande genom att tillverka skyddskläder för brittiska officerare. Varumärket fortsatte att expandera och erbjuda sina kunder exklusiva kläder för både män och kvinnor.


Innovation och stil


Aquascutum har alltid varit en pionjär inom modeindustrin och har bidragit till flera innovationer inom klädproduktion. En av deras mest kända uppfinningar är "Club Check", ett klassiskt mönster som har blivit en signatur för varumärket. Club Check är en elegant rutig design som används i många av Aquascutums kollektioner.

Varumärket är också känt för sina exklusiva materialval och skräddarsydda passformar. Aquascutums kläder är tillverkade av högkvalitativa tyger och genomgår noggranna kvalitetskontroller för att säkerställa att varje plagg uppfyller varumärkets standarder.


Kollektioner


Aquascutums kollektioner erbjuder ett brett utbud av kläder och accessoarer för både vardagligt bruk och mer formella tillfällen. Varumärket är särskilt känt för sina trenchcoats och regnrockar, som är tillverkade av deras unika vattentäta tyger.

Utöver ytterkläder erbjuder Aquascutum även eleganta kostymer, klänningar, skjortor, stickade plagg och accessoarer som väskor och scarves. Varje kollektion är noggrant utformad för att kombinera stil och komfort.


Global närvaro


Aquascutums popularitet har lett till att varumärket har etablerat sig på marknader runt om i världen. Idag har Aquascutum butiker och återförsäljare i flera länder, vilket gör det möjligt för kunder över hela världen att uppleva det eleganta och tidlösa modet från Aquascutum.

Varumärket har även expanderat sin närvaro online och erbjuder en bekväm och lyxig e-handelsupplevelse för sina kunder. Genom sin webbplats kan kunder utforska de senaste kollektionerna och göra sina inköp med några få klick.

Aquascutum är ett modevarumärke med en rik historia och en stark ställning inom modeindustrin. Med sin eleganta design, innovativa material och skräddarsydda passformar har Aquascutum blivit synonymt med tidlös stil och överlägsen kvalitet.

Genom sina kollektioner erbjuder Aquascutum kläder och accessoarer för både vardagligt bruk och mer formella tillfällen, vilket gör det till ett eftertraktat varumärke för modeälskare världen över.

Ta bort alla filter

Aquascutum

Sida 1 Av 2