Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
Korg
0

Din kundvagn är tom

Armani Jeans (17)

Armani Jeans är den denimbaserade kolletionen som är skapades 1981 av designern och nu även varumärket Giorgio Armani. Armani Jeans är känt för metall örnen som sitter på fickan till varje par jeans som skapats. Armani Jeans är även känt för sin passform som passar på de flesta kroppar och är väldigt bekväma.

Varumärket Armani Jeans utvecklades från det italienska och välkända varumärket (och designern) Giorgio Armani. Tanken var att skapa mode som var bättre anpassat för en yngre målgrupp än den som redan fanns för det existerande varumärket.

Armani Jeans började som skrivet ovan med att specialisera sig på jenas, men när man såg hur bra det gick för varumärket bestämde man sig för att utveckla en kollektion som innehöll mer än bara Jeans. Jackor, koftor, t-shirtar, tjocktröjor och även accessoarer blev snabbt en del av varumärket Armani Jeans.

Armani Jeans startade sin produktion och försäljning för 26 år sedan. Trots detta är varumärket lika populärt idag och säljes internationellt över hela världen.

Varumärket Giorgio Armani har fram till idag utvecklat ytterligare 7 varumärken som ägs av en och samma grundare. Bland dessa finns även Armani Home och Armani hotels and resorts som inriktar sig på heminredning och hotell.

Armani Jens klassas som ett mindre exklusivt varumärke än Giorgio Armanis andra märken som till exempel Armani Exchange eller Giorgio Armani. Här utvecklar man mer ungdomlig stil och använder sig av mer färg och form i utvecklingen av plagget. 

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

17 produkter funna

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Om du inte är nöjd kan du returnera utan kostnad

Fristående modebutiker

På Miinto samlar vi mode från mer än 900+ modebutiker i Europa

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+120.000 styles

Från mer än 2.500 varumärken