Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Smidig retur

Fri frakt över 499:-

Enkel retur inom 14 dagar

ARMANI JEANS

Armani Jeans är den denimbaserade kolletionen som är skapades 1981 av designern och nu även varumärket Giorgio Armani. Armani Jeans är känt för metall örnen som sitter på fickan till varje par jeans som skapats. Armani Jeans är även känt för sin passform som passar på de flesta kroppar och är väldigt bekväma.

Varumärket Armani Jeans utvecklades från det italienska och välkända varumärket (och designern) Giorgio Armani. Tanken var att skapa mode som var bättre anpassat för en yngre målgrupp än den som redan fanns för det existerande varumärket.

Armani Jeans började som skrivet ovan med att specialisera sig på jenas, men när man såg hur bra det gick för varumärket bestämde man sig för att utveckla en kollektion som innehöll mer än bara Jeans. Jackor, koftor, t-shirtar, tjocktröjor och även accessoarer blev snabbt en del av varumärket Armani Jeans.

Armani Jeans startade sin produktion och försäljning för 26 år sedan. Trots detta är varumärket lika populärt idag och säljes internationellt över hela världen.

Varumärket Giorgio Armani har fram till idag utvecklat ytterligare 7 varumärken som ägs av en och samma grundare. Bland dessa finns även Armani Home och Armani hotels and resorts som inriktar sig på heminredning och hotell.

Armani Jens klassas som ett mindre exklusivt varumärke än Giorgio Armanis andra märken som till exempel Armani Exchange eller Giorgio Armani. Här utvecklar man mer ungdomlig stil och använder sig av mer färg och form i utvecklingen av plagget. 

Ta bort alla filter

Armani Jeans

Sida 1 Av 5

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.