Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

ARTE ANTWERP

Arte Antwerp är ett belgiskt modevarumärke som definieras av dess enkelhet, inspiration av Pop Art och modern konst, samt dess förmåga att väva samman ett urbant uttryck med sofistikerad europeisk design.

Arte Antwerps start


Född och uppvuxen i Antwerpen, är varumärkets upphovsman, Bertony Da Silva, hämtat inspiration från konst, arkitektur, musik och ungdomskultur. Att uttrycka denna passion och kreativitet genom klädesdesign ledde till att Arte Antwerp grundades. En varumärkets hjörnsten är dess hyllning till Antwerpens kulturarv, en stad känd för sin betydelse inom mode och designvärlden.

Utforska Arte Antwerp


Arte Antwerp handlar om att skapa kläder som bär en berättelse. Varje design har en historia att berätta, vare sig det är en grafisk tröja som avbildar en ikonisk byggnad, eller en jacka som har tvättats och färdigställd för att påminna om konstnärligt betong. I det stora hela kan kläder från Arte Antwerp kännetecknas av sin minimalistiska och rena design som ger avtryck.

Arte Antwerps särdrag


Arte Antwerps designer kan vara minimalistiska, men varje plagg är noggrant genomtänkt och detaljerade för att återspegla varumärkets huvudinspiration. De håller fast vid framställningar av traditionella män och kvinnor mode, men leker med proportioner, färger och tyger för att skapa unika stycken.

Arte Antwerp – mer än bara mode


Arte Antwerp strävar efter att vara mer än bara ett varumärke, de önskar skapa en plattform för konst, design, och kultur. De strävar även efter att inspirera genom sina samlingar och göra en positiv inverkan på dagens unga generation.

Köpa Arte Antwerp på Miinto


För de som uppskattar minimalistisk design, noggrannhet för detaljer, och kläder som berättar en historia, är Arte Antwerp ett utmärkt val. På Miinto hittar du ett brett sortiment av deras senaste kollektioner, inklusive deras kända grafiska T-shirts, tröjor, byxor och mycket mer. Arte Antwerp: Ett varumärke för den kulturellt medvetna, och designälskare. Även om varje konstruktion är enkel, tar varje plagg in påverkan av konst, musik, och ungdomskultur, vilket resulterar i ett sofistikerat men ändå coolt uttryck. Med sina unika och tankeväckande design kommer Arte Antwerp säkert att vara ett tillskott som får ditt garderob att sticka ut.

Ta bort alla filter

Arte Antwerp

Sida 1 Av 2

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.