Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
Korg
0

Din kundvagn är tom

ASH (69)

Ash skor & kläder har bygger på filosofin om två centrala ståndpunkter; selektiv distribution och konkurrenskraftig detaljhandel. ASH har anpassat sina produkter och sin kreation så att det ska finnas något för alla åldrar och stilar och vänder sig något extra till de män och kvinnor som reser genom världens alla huvudstäder och upplever nya platser och situationer. Män och kvinnor som alltid är medvetna om de senaste trenderna men som fortfarande adderar sin personliga stil till det. 

Det italienska varumärket ASH grundandes år 2000 av Leonello Calvani och Partick Ithier som båda hade tidigare erfarenhet av branschen. Kombinationen av italienskt och franskt gav varumärket en bra start på marknaden.

Varumärkets policy är anpassat efter att utveckla och framställa ett nätverk av butiker för sitt eget varumärke, d.v.s. ASH. Största delen av dess fokus ligger i dagsläget på att etablera sig på den europeiska marknaden och därefter Asien och USA. Det slutgiltiga målet är att bli ett varumärke känt världen över. 

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

69 produkter funna
filter

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Om du inte är nöjd kan du returnera utan kostnad

Fristående modebutiker

På Miinto samlar vi mode från mer än 900+ modebutiker i Europa

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+120.000 styles

Från mer än 2.500 varumärken