Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

ASH

Ash skor & kläder har bygger på filosofin om två centrala ståndpunkter; selektiv distribution och konkurrenskraftig detaljhandel. ASH har anpassat sina produkter och sin kreation så att det ska finnas något för alla åldrar och stilar och vänder sig något extra till de män och kvinnor som reser genom världens alla huvudstäder och upplever nya platser och situationer. Män och kvinnor som alltid är medvetna om de senaste trenderna men som fortfarande adderar sin personliga stil till det. 

Det italienska varumärket ASH grundandes år 2000 av Leonello Calvani och Partick Ithier som båda hade tidigare erfarenhet av branschen. Kombinationen av italienskt och franskt gav varumärket en bra start på marknaden.

Varumärkets policy är anpassat efter att utveckla och framställa ett nätverk av butiker för sitt eget varumärke, d.v.s. ASH. Största delen av dess fokus ligger i dagsläget på att etablera sig på den europeiska marknaden och därefter Asien och USA. Det slutgiltiga målet är att bli ett varumärke känt världen över. 

Ta bort alla filter

ASH

Sida 1 Av 7

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.