Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

AURÉLIE BIDERMANN

Aurélie Bidermann är ett franskt lyxmärke som tillhandahåller unika och eleganta smycken. Finkänsliga utföranden och är fyllda med kulturella referenser vilket ger varje smycke en unik historia att berätta.

Aurélie Bidermann: Historia ingraverad i guld


Grundaren, Aurélie Bidermann, föddes och växte upp i Paris, omgiven av konst och mode. Hennes passion för smycken väcktes tidigt och hon bestämde sig för att förverkliga sin dröm genom att starta sitt eget märke. Efter att ha studerat konsthistoria i Sotheby's, reste Aurélie till New York och Indien för att bredda sina kunskaper inom ädelstenar och juveler. Resultatet är ett märke som uppskattas över hela världen för dess eleganta och detaljerade smycken.

Utforska Aurélie Bidermanns värld


Aurélie Bidermann erbjuder en rik blandning av kreativitet, hantverksskicklighet och sofistikerade detaljer. Märket erbjuder ett brett sortiment, allt från armband och halsband till örhängen och ringar, alla präglade av märkets karakteristiska elegans.

Bärbara skulpturer: Aurélie Bidermanns signatur


Aurélie Bidermanns smycken är mer än bara tillbehör, de är bärbara skulpturer. Varje bit är designad med en uppmärksamhet på detaljer och en respekt för hantverkskunnande, vilket skapar en balans mellan raffinement och lekfullhet. Märket balanserar perfekt mellan det gamla och det nya, med en modern tolkning av traditionellt hantverk.

Fantastiska smycken från Aurélie Bidermann på Miinto


På Miinto kan du köpa fantastiska smycken och tillbehör från Aurélie Bidermann för att förbättra din stil. Alla Ahlborg-fantasier kan bli sanna när dessa otroligt detaljerade smycken går med i din smyckeskollektion.

Aurélie Bidermann: En hyllning till kvinnan


Aurélie Bidermanns kollektioner hyllar ofta den moderna kvinnan. Varje bit är designad att fungera som en förlängning av den som bär den och att förstärka hennes naturliga skönhet. Från delikata örhängen till dristiga armband, alla smycken av märket skapar en dialog med bäraren och tillåter henne att uttrycka sin personlighet fritt. Aurélie Bidermanns smycken är mer än bara tillbehör; varje föremål erinrar om en resa, en känsla eller en speciell tillfälle. Så passa på att utforska det eleganta alster från Aurélie Bidermann på Miinto idag. De vackra och unika designs är säker på att göra ett varaktigt intryck.

Ta bort alla filter

Aurélie Bidermann

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.