Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

AUSTRALIAN

Australian är ett italienskt high street fashion märke som kombinerar den avslappnade sportutseendet med ett chic och edgy twist. Märket är mest känt för sina joggers, sneakers och casualwear, men erbjuder också ett sortiment av mer formella kläder inklusive skjortor, jeans och slipsar.

Historien bakom den ikoniska märket


Australian härstammar från Italien, där det först etablerades som ett sportklädmärke. Sedan dess har det gradvis utvecklats till ett livsstilsmärke, tack vare dess förmåga att införa en unik sammansmältning av stilar i sina kollektioner. Australian har blivit mycket uppskattat på arbetsplatser, universiteten och i stadsmiljöer, vilket visar sin bredd och mångsidighet.

Utforska Australian


Australian erbjuder en rad casual och sportkläder samt mer formella kläder. Varumärket är dedikerat till att garantera överlägsen kvalitet och komfort för sina kunder. Dessutom erbjuder de ett brett utbud av stilar och alternativ passande alla åldersgrupper, oavsett om de söker efter bekväma joggers för gymmet eller om de vill skapa en stilfull utstrålning med en polerad skjorta.

Kännetecken på Australian märket


Australian är känt för sin överlägsen kvalitet, komfort och stilsäkerhet samt sitt sortiment av både avslappnad och formell klädsel. Märkets signaturstil är minimalistiskt sportig, där simpelhet och kvalitet är i centrum. Austrailian har byggt upp sitt rykte på slitstarka material, fantastiska passformar och tidslöst mode som på hållbart sätt håller useendet genom säsongsvariationerna, trendomsättningarna och modecirkusen.

Exklusiva erbjudanden endast för Miinto kunder


När du köper Australian produkter på Miinto kan du förvänta dig exklusiva erbjudanden inklusive rabatterade priser på toppsäljare och tillgang till det senaste inom kollektionen i online-butiken. Kunder uppskattar också den fantastiska kundservicen de får hos Miinto när de söker efter sina favoritplagg från Australian.

Varför välja Australian?


Australian, i sin förkärlek för detaljer och sin strävan efter utmärkt kvalitet, erbjuder kläder som är bekväma, funkionella och stilrena – vilket elevating vardagskläder till nästa nivå! Också känt för sin trendiga och iögonfallande design älskas Australian av kunderna för sina lätt kombinerade och precis tillrättalagda kläder. Med dess starka varumärkesidentitet och skarpsynta känsla för gatu- och sportmode, erbjuder det inte bara kläder, men en livsstil att uppskatta. Med Australian har du alltid en pålitlig valmöjlighet oavsett vilken tillfällighet väntar på dig runt hörnet. Både för häng på gymmet, en avslappnad kväll med vänner eller ett viktigt möte på jobbet - Australian har alltid något att erbjuda dig. Australian är mer än bara ett modevarumärke – det är en del av en dynamisk, aktiv och mode-medveten livsstil.

Ta bort alla filter

Australian

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.