Förlängd retur till den 15 jan. 2024

Förlängd retur till den 15 jan. 2024

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Förlängd retur till den 15 jan. 2024

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

AUTRY

Aldrig har väl retro varit mer inne? Haka på trenden och känn dig nostalgisk tillsammans med Autry, det amerikanska sko- och klädmärket som ligger helt i tiden. Det finns många skomärken som gör sneakers på marknaden, men vi vågar påstå att Autry är ett av de mer klassiska, som funnits med oss i generationer. Med lanseringen av sin egen klädlinje tar Autry ännu ett steg in i våra hjärtan och befäster sin roll som en av de främsta sports- och outdoormärkena på den internationella scenen. Hitta dina nästa favoriter bland de olika modellerna på den här sidan.

Här på Miinto har vi samlat några av de mest populära produkterna från Autry. Det gäller särskilt deras klassiska sneakers, som blivit lite av Autrys signum, och kommer i flera modeller. Du hittar även snygga T-shirts, och sweatshirts och sweatpants till en bekväm vardag, alltsammans i den avslappnade och coola stil som Autry blivit kända för.


“The shoes with the American flag”


Är du ute efter ett par nya sneakers för att kicka igång säsongen? Ett par snygga, komfortabla och trendiga skor passar utmärkt när det är dags att möta vårsolens första strålar. Autry Action Shoes är en spelare som funits med i spelet sedan 1982, och har blivit en erkänd och etablerad skotillverkare som verkligen förtjänat sin plats i rampljuset. Efter 40 år på marknaden har deras skor blivit ett signum för trendsättande unga, som tydligt vill definiera vilka de är genom hur de klär sig och vad de sätter på fötterna. Autry benämner själva sina skor som skorna med den amerikanska flaggan, och att bära märket är en tydlig markör för sin identitet.

Sedan starten i Dallas har märket utvecklat sig åt olika håll, men med en tydlig riktning. Från början producerades hyllade sneakers, som också letat sig in i sportens värld. Särskilt inom tennisen blev Autry ett givet val för många aktiva, och tidskriften Tennis Magazine utsåg skorna som bäst i världen år 1985. En sådan utmärkelse garanterar en hög komfort, men Autry blev även rosade för sin design, ett statement som uppenbarligen gör sig gällande än idag, eftersom skomärket fortfarande är mycket uppskattat hos många.


Ikoniska modeller uppdaterade för en modern stil


Idag har flera av de ikoniska modellerna återskapats för att än en gång göra Autry till en av de bästa sneakersen. Bob Lutz-modellen är en streetsmart lågsko som ger en avskalad men träffsäker look, redo att kombineras med alltifrån enkla jeans till luftiga sommarklänningar. Den något högre Dallas-modellen har en kraftig sula som får dig att sväva fram. Den signifikanta loggan med den amerikanska flaggan sitter snyggt på skons sida och signalerar pondus och styrka. Även om skorna är en remake på äldre modeller så skiner autenciteten igenom, och den höga kvaliteten borgar för att det här är skor som tål att användas.

Vill du gå all in på retro rekommenderar vi Super Vintage-skon, som ser ut att komma direkt från det glada 1980-talets tidningar. En hög sneaker med en rejäl inramning av foten får dig att se klart redo ut att ta dig an nästa set och få matchboll under vardagens bestyr. Materialen har uppdaterats med förbättrad kvalitet och en behaglig sula som ger dig komfort under hela dagen. Men den sportiga vintagekänslan är fortfarande där och går inte att ta miste på. Tillsammans med de här skorna utstrålar du komfort och coolness.


Skapa en casual look med retrokänsla


Det råder inga tvivel om att Autry haft stort inflytande på skomarknaden sedan sin start, och i och med lanseringen av sina klädkollektioner sluter de cirkeln och fulländar en komplett look. Nu har du chansen att en gång för alla välja det uttryck du önskar och experimentera med färger och tidsepoker. Klädkollektionerna finns för både herr och dam och visar på den bredd som Autry utvecklat genom åren.

Gemensamt för alla Autrys kläder är att de har en avslappnad stil som alla bidrar till en casual look. Här har du möjligheten att skapa din egen stil, genom att kombinera skor och kläder för olika uttryck. Bara genom att styla olika skor till en och samma outfit kan du skapa helt olika känslor, och Autry uppmuntrar dig att våga prova nya kombinationer för att hitta din stil.

Välj en ledig T-shirt och komplettera med ett par raka jeans för att smälta in bra i gatubilden, eller stick ut och gå med en sweartshirt i en stark färg. Missa heller inte de bekväma sweatpantsen som funkar lika bra hemma i soffan som under ett svettigt pass på tennis- eller padelbanan. Möjligheten att använda Autrys kläder i olika sammanhang är en av deras styrkor, och är med och bidrar till deras framgång världen över. Kombinationerna är oändliga, du sätter stilen.


Hitta dina nästa sneakers från Autry hos Miinto


Letar du efter ett par nya sneakers tycker vi att Autry är väl värda att testa. Och även om du redan har flera sneakers som du tycker om bör du ändå spana in de ikoniska modellerna, och se vilka möjligheter du har att kombinera med de tillhörande kläderna som är designade med funktionalitet och komfort i fokus. De starka retrovibbarna charmar de flesta och ger dig en känsla av att hitta tillbaka till dig själv. Och kan man ens få för många skor?

Vi på Miinto har samlat våra favoriter från Autry och hoppas att du ska hitta ett par skor eller ett plagg som faller dig i smaken, allt för att sätta din stil inför kommande aktiva dagar. Genom att ställa in din storlek sorteras utbudet för just dig, och har du ytterligare önskemål om färg eller pris kan du enkelt justera det också. Vi vill göra shopping enkelt, och smidigare har det knappast aldrig varit.

Med Autry får du klassiska skor som uppdaterats till dagens standard, och du är välkommen att klicka hem flera par för att hitta din favorit. Vi erbjuder fri retur inom 14 dagar och står redo att besvara dina frågor om du har några. Kom ihåg att ta den tid du behöver. Här behöver du inte stressa och trängas med andra i butiken, utan kan i lugn och ro känna efter och prova på för att hitta det riktiga för dig.

Ta bort alla filter

Autry

Sida 1 Av 27

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.