Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Förlängd retur till den 15 jan. 2024 l Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Axel Arigato

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

AXEL ARIGATO

Skor som passar till både kostym och till vardags, kan vara klurigt att hitta. Axel Arigato fokuserar på att tillverka högkvalitativa skor i en prisklass rimlig för alla. Alla deras skor är designade och tillverkade i Europa, och håller alltid bästa tänkbara kvalitet. Märket erbjuder skor av bästa kvalitet, med italienskt läder som formar sig bekvämt runt foten. Deras breda sortiment, från sportskor till finare skor, gör att det finns någonting för alla. Skorna är designade på ett stilrent sätt och passar alla – oavsett klädstil.

Modehuset arbetar för att ge alla chansen att kunna bära ett par bra prisvärda skor i hög kvalitet. Märket använder sig av ett drop-schema, vilket innebär att du som kund kan hålla koll på veckans alla nya släpp. Fokus på dig som kund och dina åsikter är viktiga och märket tar kundernas feedback som ett sätt för varumärket att utvecklas och växa.


Ett unikt svenskt koncept


Märkets framtida resa startade genom att grundarna sålde sina sneakers på sociala medier. Deras sociala kanaler har varit en del av verksamheten sedan start. De strävar efter gemenskap, positivitet och minnesvärda upplevelser för sina kunder. Det ligger ett stort fokus på så kallade “pop-up butiker”, som bjuder på en mängd olika event och tillställningar. Fokus ligger på att stödja sina unga kreativa kunder, vilket gör hela varumärkets marknadsföring unikt och innovativ.

Alla märkets sociala kanaler är uppdaterade med scheman och händelser, just för att ge kunderna bästa möjliga information. Axel Arigatos målgrupp utgörs av de unga generationerna som har fokus på sociala medier. Varje butik har sitt egna schema där de kontinuerligt håller event som den del av märkets koncept.

Sedan första släppet år 2014 har svenskarna Max Svärdh och Albin Johansson utvecklat sina sneakers för både herr och dam, för att göra utbudet på marknaden större. Redan tre dagar efter deras lansering hade de sålt sneakers i hela 14 länder. Modehuset erbjuder sneakers i alla dess former och färger, som både är sportiga men man hittar även sneakers som passar för mer uppklädda tillfällen.


Minimalistisk design redan från början


Året är 2014, det var då Axel Arigato grundades av Max Svärdh och Albin Johansson i Stockholm. Deras enkla och stilrena design har tagit hela modevärlden med storm. Hela grundidén när modehuset skapades var att erbjuda sina kunder högkvalitativa premiumskor med minimalistisk design. Alla deras skor är tillverkade för hand i Europa, vilket får märket att sticka ut än mer.

Att hitta skor som är både snygga och sköna, kan absolut vara en utmaning. Men i själva verket hittar du inte bara skor. Varumärket har expanderat på senare tid och idag säljer de även kläder. Vill du hitta ett par snygga byxor i kombination med en enkel t-shirt som matchar dina nya sneakers? Då kan du rent faktiskt köpa hela din outfit från Axel Arigato.

De senaste kollektionerna består dessutom av ytterplagg, kepsar, solglasögon och stickade klädesplagg. Du får enkelt inspiration när du kikar igenom deras breda sortiment. Du kanske vill matcha dina skor med höstens nya varma jacka? Få inspirationen här på Miinto och beställ hem dina favoriter redan idag.

Axel Arigato har hämtat mycket inspiration från den japanska minimalistiska designen, och det är just Japan som är den största inspirationskällan när det kommer till deras varumärke. Det syns tydligt i på kollektionernas design, men även i modehusets butiker. Musik, konst, och oändlig kreativitet är något som gör att Axel Arigato verkligen sticker ut från andra designmärken.

Att deras minimalistiska design är populärt kan vi exempelvis se av deras många följare på Instagram. På bara några år, som märket har funnits, har det redan tagit en stor plats på modescenen. Idag säljs deras varor till över 100 länder, världen över.


Skapa en klädstil som matchar din personlighet


Axel Arigato erbjuder skor som passar alla olika klädstilar och uttryck, vilket gör det enkelt för alla att hitta något som passar och faller en i smaken. Eftersom deras design är så pass bred kan personer i alla olika åldrar hitta något som känns rätt och det är med all säkerhet en bidragande faktor till varför Axel Arigato har kunder i alla olika åldrar. Väljer du att köpa ett par skor från detta märke, får du definitivt skor av hög kvalitet.

Alla skor är handgjorda i Portugal och de tillverkas i noga utvalt läder. Lädret de använder sig av är en biprodukt från köttindustrin som är certifierad av Leather Working Group. Det hållbara tänket finns med i alla steg när det kommer till produktionen av Axel Arigatos skor. Samtidigt försöker de ständigt minimera sina utsläpp genom sina materialval, allt för att göra deras verksamhet mer hållbar. Målet är att fortsätta växa världen över på ett så hållbart sätt som möjligt.


Fokus på bekvämlighet och design


Den senaste tiden har komforten och bekvämligheten tagit allt mer plats inom modevärlden. Idag är det viktigt för många att kläder, skor och accessoarer inte bara ska se snygga ut, de ska även vara bekväma att bära. Om du tillhör en av dem som lägger vikt på bekvämligheten, har du goda chanser att hitta nya skor och klädesplagg som lever upp till din standard – när du väljer varumärket Axel Arigato.

Att bära ett par snygga skor ska även vara bekvämt. Skorna tillverkas av italienskt läder, vilket gör att det snabbt anpassar sig efter din fot, efter du gått i skorna ett tag. Varje sko har en guldig ingraverad text där det står Arigato. En rolig designdetalj som är diskret, men som visar var du har köpt dina skor. Oavsett om du är på jakt efter ett par skor till festen, eller ett par sköna skor till vardags, kan du enkelt hitta flera olika alternativ som passar dig.

Den senaste skon, “Maratonlöpare”, är en funktionell sko som ger dig egenskaperna från en löparsko och som samtidigt bjuder på 90-talsinspirerad design. Skon har blivit enormt populär och kan enkelt matchas med en klänning eller ett par byxor. Ta dig tid och bli inspirerad av det stora utbudet från Axel Arigato här på Miinto.


Historien börjar för över tio år sedan


Du har kanske undrat hur Miinto startades, och när du ändå är här tänkte vi passa på att berätta lite grann om oss själva. Det är ganska roligt för Miinto började faktiskt som en idé mellan två vänner, det var kompisarna Mike och Konrad som kommer från landsbygden i Danmark. När de två vännerna växte upp var utbudet av shopping mycket litet. Det fick de båda till att börja tänka på hur man skulle kunna förändra detta. De ville helt enkelt få bättre shoppingmöjligheter och med det föddes idén med Miinto.

Ambitionen var helt enkelt att kunna erbjuda kläder från hela världen oavsett var du som kund bor någonstans. Till en början fanns vi på Miinto endast i Danmark. Plattformen startades upp som ett projekt och erbjöd danska kunder att shoppa kläder, accessoarer och skor oavsett var de bodde någonstans. Idag, över 10 år senare, har vi växt så det knakar. Vi finns i 14 olika länder och vår ambition är att växa ännu mer och erbjuda kläder från hela världen till dig som kund oberoende av var du bor.


Stort utbud på Miinto


Vi på Miinto har förutom Axel Arigato en hel uppsjö av andra märken. Axel Arigato hör till en av våra favoriter och vi på Miinto och är stolta över att kunna representera nyheter från Axel Arigato såväl som andra märken. Vår ambition är att erbjuda en så stor variation av olika märken som möjligt. Vi tror nämligen att ju större variation av märken vi har, desto bättre blir utbudet för dig som kund.

Vi erbjuder helt enkelt inte bara lyxiga och stora märken, utan även lokala mindre modedesigners kreationer. Det gör att du som kund kan hitta kläder, skor och accessoarer som du garanterat blir nöjd med – oavsett vilken klädstil du har. Så även om du lutar mot preppy, urban style eller en bohème chic look, så finns det en hel uppsjö av nyheter du kan fylla din garderob med.


Fräscha upp garderoben med Axel Arigato


Ta tillfället i akt och fräscha upp din garderob med coola nyheter från Axel Arigato inför kommande säsong. Med en garderob som är fräsch och full med massa coola nyheter kan du studsa upp ur sängen på morgonen och klä dig på ett sätt som gör att du kan representera din personlighet och identitet genom din klädstil.

Efter att Miinto hade lanserats i Danmark valde vi att pröva lyckan i både Norge och Holland. Efter en stor succé i Danmark såväl som i Norge och Holland fortsatte Miinto att växa. Vår ambition är att kunna erbjuda alla kunder möjligheten att shoppa kläder och det är vi på god väg att kunna säga att vi lyckats med. Du når oss från alla dina enheter såsom din mobiltelefon, dator och surfplatta. Det ger dig som kund står valfrihet att kunna shoppa när och var det passar dig. Vi har alltid öppet så du är välkommen till oss oavsett när vill shoppa.

Ta bort alla filter

Axel Arigato

Sida 1 Av 11

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.