Förlängd retur till den 15 jan. 2024

Förlängd retur till den 15 jan. 2024

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Förlängd retur till den 15 jan. 2024

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

BALENCIAGA

The Balenciaga way på Miinto! Frossa i ett av världens mest älskade varumärken som har var och varannan i sitt grepp. På Miinto hittar du ikoniska plagg med den populära logon på, ultrabekväma speed sneakers, väskor i alla färger och former, glassiga brillor att använda under soliga dagar i skidbacken eller på playan och stora statementsmycken.

Tidlösa klassiker som alltid kommer att vara trendande är Balenciagas ledord och vi på Miinto är otroligt glada över att kunna erbjuda ett brett sortiment från några av Europas bästa butiker. Här har vi samlat allt du behöver för att visa upp din stil, komplettera garderoben med en snygg väska i unik design, eller sätt ner fötterna i ett par chunky sneakers som definitivt kommer att visa vem du är!

Med en fot i Spanien och en fot i Paris är Balenciaga ett av världens mest älskade lyxmärken vars namn blivit synonymt med exklusivitet och innovation. Den välkände modedesignern Christian Dior lär till och med ha kallat modehuset ""The master of us all"" efter att Balenciaga revolutionerat modescenen under mitten av 1900-talet. Med feminina men moderna snitt har modehuset satt sin prägel på både modehistoria och aktuella trender. Med arkiv fulla av innovativa och nyskapande idéer fortsätter Balenciaga att skapa trender som påverkar resten av designvärlden och som både förundrar och förvånar och lett till ständiga framgångar för nya trender. Det här är utan tveka ett modigt märke som ligger steget före när det kommer till design, och som fortsätter revolutionera och förändra modevärlden som vi känner den. På Miinto hittar du ett brett utbud av Balenciaga skor som framhäver din unika stil.


Ett märke med en rik historia


Modehuset Balenciaga grundades av Cristóbal Balenciaga 1917. Den första butiken öppnade i San Sebastián i Spanien och blev genast populär. Då affärerna gick bra öppnades snart två butiker till i både Madrid och Barcelona. Redan från början stod namnet Balenciaga för lyx och exklusivitet vilket syntes i både design och kvalitet. Detta bevisades även i och med att det spanska kungahuset bar Cristobal Balenciagas kreationer. I slutet på 1930-talet tvingades man dock på grund av det spanska inbördeskriget stänga butikerna i Spanien och detta ledde till att modehuset Balenciaga flyttade till Paris där de haft sin bas sedan dess. Trots den franska hemvisten är märket fortsatt nära sina spanska rötter när det kommer till arkivbaserad design. Köp Balenciaga och du köper en europeisk mix av lyxiga material, revolutionerande designhistoria och avantgardistiska snitt. Du kan räkna med att inte bara följa de senaste trenderna men även vara med att skapa dem med Balenciagas mode.


Över hundra år av Balenciaga


Balenciagas storhet går inte att understryka nog och detta har sin grund i det nytänk som Cristobal Balenciaga introducerade till modevärlden. När Balenciaga flyttade till Paris dröjde det inte länge innan framgången var ett faktum. Hans kreationer var faktiskt så eftertraktade att folk riskerade livet genom att komma till Europa mitt under andra världskriget. Detta hade mycket att göra med den nya inställning som modehuset introducerade till den franska modescenen. Tidigare hade framförallt Christian Dior dominerat modevärlden med klassiska silhuetter. Balenciaga presenterade istället feminina men mer enkla och moderna silhuetter som helt förändrade modet. Även Dior var imponerad av detta och mängder av designers påverkades av den nya stilen. Idag kan vi köpa Balenciaga online utan bekymmer, och många tar vara på den möjligheten. Därmed har vi alla en chans att klä oss i samma märke som otaliga filmstjärnor och kungligheter. Modehuset har fortsatt revolutionera modevärlden med innovativa designlösningar. Bland annat har de designat den omåttligt populära strumpliknande sneakersen som inspirerats av sportigt mode och praktisk funktion. Oavsett om du vill hitta en lyxig klänning eller en häftig handväska så finns det en uppsjö av exklusiv designer att välja mellan. Se vårt unika utbud av Balenciaga väskor. Balenciaga ger dig en av de mest nytänkande designer i världen och med deras produkter ligger du alltid i framkant av de senaste modetrenderna. Hos oss på Miinto hittar du även märkeskläder från andra populära märken, se till att hitta din favorit.


Ikoner från Balenciaga


Genom åren har Balenciaga fortsatt att skapa trendande ikoner som älskas av både kändisar och andra. En av de mest populära produkterna är the speed sneaker – skon som ser ut som en strumpa på foten, med en snygg logo på sidan. Med sin eleganta siluett och bekväma form, har de blivit allas älsklingar. De har funnits sedan 2016 men trots det verkar de aldrig gå ur tiden. De kommer i olika färger och inte bara på tyget men också på sulan, vilket gör att det finns en sko för alla stilar. Med sin futuristiska framtoning med komfortabla sula, verkar de aldrig sjunka i popularitet och är ständigt utsålda hos vissa återförsäljare.

En annan sko-ikon är deras Triple S sko – en chunky sneaker med stor sula. Hade det funnits en hall of fame för skor, hade dessa passat utmärkt. Till skillnad från deras speed sneaker, är denna sko inte diskret på något vis. Det är en statement sko, gjord för att passa den moderna mannen och kvinnan och skapa en snygg siluett för sin bärare. Sedan sin födelse i januari 2017 har skon varit på allas läppar och fötter och trots att de ser klumpiga ut, är de otroligt bekväma att gå i. Sulan är en mix av löpning/basket- och friidrottssula, tre stilar i en, som gör skon väldigt bekväm att bära. Det är också därför den heter just Triple S, tre sulor i en, där ”S” står för ”sole”.


Balenciaga på Miinto


Balenciaga är ett av många märken som vi på Miinto erbjuder dig som konsument. Vår stora ambition är att erbjuda ett brett utbud av många olika märken, både de mer exklusiva märken som Balenciaga, men också mer lokala och budgetvänliga märken från små fysiska butiker på landsbygden. Vi på Miinto har ingen lång historia men vi har hunnit med en hel del ändå.

Miinto ser för första gången dagens ljus 2009. Och det är de två vännerna Mike och Konrad som startar plattformen, eftersom det är trötta på att inte kunna shoppa loss, med olika internationella märken och märken som bara har små fysiska butiker på avlägsna platser, från den plats där det befann sig på landsbygden i Danmark. Direkt togs Miinto emot med storm i Danmark och succén var mycket stor.

Det dröjde därför inte länge förrän konceptet spred sig till både Norge och Nederländerna. Idag finns Miinto på 14 olika marknader och vår ambition är att växa ännu mer. Genom att shoppa på Miinto stöttar du små och fysiska butiker, och samtidigt kan du faktiskt bidra till att förbättra miljön.


Vi på Miinto tänker på miljön


När du shoppar hos oss på Miinto shoppar du nämligen kläder som redan finns i butiker, och du bidrar därför inte till den överproduktion som finns inom klädindustrin. Vi är på Miinto tycker det är viktigt att bidra till att minska påverkan på klimatförändringarna så mycket det går. Och du som konsument kan bidra genom att dra ditt strå till stacken när du hoppar här hos oss på Miinto.

För när du gör det bidrar du till att minska överproduktionen av kläder som annars hamnar i fysiska butiker och på lager runt om i världen. Eftersom vi på Miinto och inte har några fysiska butiker eller något lager, bidrar inte shoppingen här hos oss till överproduktion av kläder, skor eller accessoarer.


Rolig shopping


För oss är det viktigt att vi kan bidra till din shoppingupplevelse på ett positivt sätt. Vi har därför skapat en smart sökfunktion här på sidan som du kan använda om du vill shoppa loss från Balenciaga. Om du är ute efter en specifik storlek eller en specifik färg, kan du enkelt välja dessa med hjälp av vår sökfunktion. Sidan sorterar sig sedan automatiskt och du blir endast presenterad för produkter som lever upp till det krav och önskemål som du har som kund. På samma sätt fungerar det med alla märken och sidor som vi har på Miinto.

Du får helt enkelt en stor variation av märken i många olika prisklasser och du kan därför vara säker på att du alltid kommer att hitta någonting som både passar dig, din personlighet och unika identitet, samt din budget.

Här på Miinto kan du alltid känna dig trygg och behöver aldrig stressa eftersom du inte behöver tänka på varken parkeringsbiljetter som går ut eller öppettider. Till skillnad från de vanliga butikerna på stan, har vi nämligen alltid öppet och vårt utbud av produkter och kläder är större än någonsin förut. Vi är därför ganska säkra på att du alltid kan hitta någonting som du blir nöjd med när du shoppar loss från Balenciaga här hos oss på Miinto.

Ta bort alla filter

Balenciaga

Sida 1 Av 45

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.