Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och alltid fri retur
Få 15% EXTRA rabatt på rean med koden: EXTRA15
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Balenciaga

Med en fot i Spanien och en fot i Paris är Balenciaga ett av världens mest älskade lyxmärken vars namn blivit synonymt med exklusivitet och innovation. Den välkände modedesignern Christian Dior lär till och med ha kallat modehuset ""The master of us all"" efter att Balenciaga revolutionerat modescenen under mitten av 1900-talet. Med feminina men moderna snitt har modehuset satt sin prägel på både modehistoria och aktuella trender. Med arkiv fulla av innovativa och nyskapande idéer fortsätter Balenciaga att skapa trender som påverkar resten av designvärlden och som både förundrar och förvånar och lett till ständiga framgångar för nya trender. Det här är utan tveka ett modigt märke som ligger steget före när det kommer till design, och som fortsätter revolutionera och förändra modevärlden som vi känner den. På Miinto hittar du ett brett utbud av Balenciaga skor som framhäver din unika stil.

Ett märke med en rik historia

Modehuset Balenciaga grundades av Cristóbal Balenciaga 1917. Den första butiken öppnade i San Sebastián i Spanien och blev genast populär. Då affärerna gick bra öppnades snart två butiker till i både Madrid och Barcelona. Redan från början stod namnet Balenciaga för lyx och exklusivitet vilket syntes i både design och kvalitet. Detta bevisades även i och med att det spanska kungahuset bar Cristobal Balenciagas kreationer. I slutet på 1930-talet tvingades man dock på grund av det spanska inbördeskriget stänga butikerna i Spanien och detta ledde till att modehuset Balenciaga flyttade till Paris där de haft sin bas sedan dess. Trots den franska hemvisten är märket fortsatt nära sina spanska rötter när det kommer till arkivbaserad design. Köp Balenciaga och du köper en europeisk mix av lyxiga material, revolutionerande designhistoria och avantgardistiska snitt. Du kan räkna med att inte bara följa de senaste trenderna men även vara med att skapa dem med Balenciagas mode.

Över hundra år av Balenciaga

Balenciagas storhet går inte att understryka nog och detta har sin grund i det nytänk som Cristobal Balenciaga introducerade till modevärlden. När Balenciaga flyttade till Paris dröjde det inte länge innan framgången var ett faktum. Hans kreationer var faktiskt så eftertraktade att folk riskerade livet genom att komma till Europa mitt under andra världskriget. Detta hade mycket att göra med den nya inställning som modehuset introducerade till den franska modescenen. Tidigare hade framförallt Christian Dior dominerat modevärlden med klassiska silhuetter. Balenciaga presenterade istället feminina men mer enkla och moderna silhuetter som helt förändrade modet. Även Dior var imponerad av detta och mängder av designers påverkades av den nya stilen. Idag kan vi köpa Balenciaga online utan bekymmer, och många tar vara på den möjligheten. Därmed har vi alla en chans att klä oss i samma märke som otaliga filmstjärnor och kungligheter. Modehuset har fortsatt revolutionera modevärlden med innovativa designlösningar. Bland annat har de designat den omåttligt populära strumpliknande sneakersen som inspirerats av sportigt mode och praktisk funktion. Oavsett om du vill hitta en lyxig klänning eller en häftig handväska så finns det en uppsjö av exklusiv designer att välja mellan. Se vårt unika utbud av Balenciaga väskor. Balenciaga ger dig en av de mest nytänkande designer i världen och med deras produkter ligger du alltid i framkant av de senaste modetrenderna. Hos oss på Miinto hittar du även märkeskläder från andra populära märken, se till att hitta din favorit.

Balenciaga på Miinto

Balenciaga är ett av många märken som vi på Miinto erbjuder dig som konsument. Vår stora ambition är att erbjuda ett brett utbud av många olika märken, både de mer exklusiva märken som Balenciaga, men också mer lokala och budgetvänliga märken från små fysiska butiker på landsbygden. Vi på Miinto har ingen lång historia men vi har hunnit med en hel del ändå.

Miinto ser för första gången dagens ljus 2009. Och det är de två vännerna Mike och Konrad som startar plattformen, eftersom det är trötta på att inte kunna shoppa loss, med olika internationella märken och märken som bara har små fysiska butiker på avlägsna platser, från den plats där det befann sig på landsbygden i Danmark. Direkt togs Miinto emot med storm i Danmark och succén var mycket stor.

Det dröjde därför inte länge förrän konceptet spred sig till både Norge och Nederländerna. Idag finns Miinto på 14 olika marknader och vår ambition är att växa ännu mer. Genom att shoppa på Miinto stöttar du små och fysiska butiker, och samtidigt kan du faktiskt bidra till att förbättra miljön.

Vi på Miinto tänker på miljön

När du shoppar hos oss på Miinto shoppar du nämligen kläder som redan finns i butiker, och du bidrar därför inte till den överproduktion som finns inom klädindustrin. Vi är på Miinto tycker det är viktigt att bidra till att minska påverkan på klimatförändringarna så mycket det går. Och du som konsument kan bidra genom att dra ditt strå till stacken när du hoppar här hos oss på Miinto.

För när du gör det bidrar du till att minska överproduktionen av kläder som annars hamnar i fysiska butiker och på lager runt om i världen. Eftersom vi på Miinto och inte har några fysiska butiker eller något lager, bidrar inte shoppingen här hos oss till överproduktion av kläder, skor eller accessoarer.

Rolig shopping

För oss är det viktigt att vi kan bidra till din shoppingupplevelse på ett positivt sätt. Vi har därför skapat en smart sökfunktion här på sidan som du kan använda om du vill shoppa loss från Balenciaga. Om du är ute efter en specifik storlek eller en specifik färg, kan du enkelt välja dessa med hjälp av vår sökfunktion. Sidan sorterar sig sedan automatiskt och du blir endast presenterad för produkter som lever upp till det krav och önskemål som du har som kund. På samma sätt fungerar det med alla märken och sidor som vi har på Miinto.

Du får helt enkelt en stor variation av märken i många olika prisklasser och du kan därför vara säker på att du alltid kommer att hitta någonting som både passar dig, din personlighet och unika identitet, samt din budget.

Här på Miinto kan du alltid känna dig trygg och behöver aldrig stressa eftersom du inte behöver tänka på varken parkeringsbiljetter som går ut eller öppettider. Till skillnad från de vanliga butikerna på stan, har vi nämligen alltid öppet och vårt utbud av produkter och kläder är större än någonsin förut. Vi är därför ganska säkra på att du alltid kan hitta någonting som du blir nöjd med när du shoppar loss från Balenciaga här hos oss på Miinto.

filter

2894 resultat

Sida 1 av 29

Nästa

Sida 1 av 29