SUMMER SALE - Spara upp till 60% | Handla extraordinära erbjudanden direkt från lokala butiker 

SUMMER SALE - Spara upp till 60%

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
Korg
0

Din kundvagn är tom

Back

Balenciaga

Med en fot i Spanien och en fot i Paris är Balenciaga ett av världens mest älskade lyxmärken. Den välkände modedesignern Christian Dior lär till och med ha kallat modehuset ""the master of us all.

Ett märke med en rik historia

Märket grundades av Cristóbal Balenciaga och den första butiken öppnade redan 1917 i San Sebastián i Spanien. Affärerna gick bra och han öppnade två butiker till i Madrid och Barcelona. Redan från början stod namnet Balenciaga för lyx och det spanska kungahuset bar hans kreationer. I slutet på 1930-talet tvingades man dock på grund av det spanska inbördeskriget att stänga butikerna och Balenciaga flyttade till Paris. Köp Balenciaga och du är ute efter en europeisk mix av lyx. På Miinto hittar du ett brett utbud av Balenciaga skor som framhäver din unika stil

Över hundra år av Balenciaga

När Balenciaga flyttade till Paris dröjde det inte länge innan framgången var ett faktum. Hans kreationer var faktiskt så eftertraktade att folk riskerade livet genom att komma till Europa mitt under andra världskriget. Idag kan vi köpa Balenciaga online utan bekymmer, och många tar vara på den möjligheten. Därmed har vi alla en chans att klä oss i samma märke som otaliga filmstjärnor och kungligheter. Oavsett om du vill hitta en lyxig klänning eller en häftig handväska så finns det en uppsjö att välja mellan. Se vårt unika utbud av Balenciaga väskor.

filter

917 resultat