Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Smidig retur

Fri frakt över 499:-

Enkel retur inom 14 dagar

BALLY

Här har du en hel sida fullproppad med skor från Bally. Är du ute efter det där varma skorna som dessutom ger perfekt rörlighet och flexibilitet? Vill du samtidigt ha ett par trendiga skor som ser snyggt ut? I så fall har du kommit till rätt sida. Här hittar du alla skor från Bally som vi har på Miinto. Det gör att du får en överskådlig bild över sortimentet – snabbt och enkelt.

Så scrolla ner och ta dig en titt och investera i ett märke som osar av design och kvalitet i toppklass. Här har du möjlighet att utvidga garderoben med nya favoriter. Det är alltid en bra idé att satsa på något nytt och fräscht när du vill skapa en garderob med många möjligheter.

Det Schweiziska varumärket Bally grundades i byn Schönenwerd redan 1851 av Carl Franz Bally. Han började på den tiden tillverka skor av högsta kvalitet i läder med fokus på innovativ utveckling, funktion och moderiktighet. Inom 10 års tid hade företaget hunnit växa till 500 anställda och den lilla byn hade förvandlats till en riktig handelsplats och arbetarstad. 1870 öppnade Bally de två första butikerna i Geneve samt i Montevideo i Uruguay. Det var även Bally som redan 1890 tillverkade de första klassiska pumpsen till kvinnor – vilket på den tiden var en revolution för dåtidens damskor. Skor från Bally har under 1900-talet kopplats till historiska idrottsstunder runt om i världen. 1948 bar guldmedaljörerna inom skidåkningsgrenarna i OS Bally skor och 5 år senare var Edmund Hillary den första till att bestiga Mount Everest – iklädd hållbara vinterskor från Bally. Varumärket har med andra ord levererat högkvalitativa, hållbara och tidlösa skor med en känsla för design sedan starten för drygt 150 år sedan. Idag har Bally utvidgat sin kollektion och producerar slitstarka herrkläder och damkläder – parallellt med att de fortsatt utveckla och designa högklassiga skor till herrar och damer. Kollektionerna håller kvar vid den tidlösa designen och klassiska snitt, men i säsongens trendigaste färger och mönster. Varumärkets signaturprodukt idag är klassiska curlingkängor – enkla med stilren design och i högkvalitativa material. Dessa kängor i mocka med slitstark gummisula och pälsfoder är optimala för en kall vinter i de Europeiska alperna eller nordliga delarna av Europa. Dessa skor bärs idag av moderiktiga och elegant kvinnor och män runt om i världen. De kan med fördel matchas till ett par klassiska herrjeans, en stilren skjorta och en tidlös dunjacka för ett sofistikerat men något avslappnad look. Kalla vinterdagar runt om i världen, är det idag mer än accepterat att kvinnor bär Ballys curlingkängor till allt från jeans till en klassisk pennkjol och fin blus för att hålla fötterna varma och torra under vinterhalvåret. Det slitstarka materialet gör dessutom att skorna håller i flera år och är ett perfekt alternativ för ett aktivt liv i snö och kyla! Spana in urvalet av Bally nedan och klicka hem dina favoriter!


Ballys ikoniska curlingkängor


Bally är starkt förknippat med curlingkängor och har blivit den produkt som frontar märket. Tack vare kängorna är nu alla deras produkter statusmärkta, även om kängorna är den mest ikoniska.

Varumärkets signaturprodukt idag är klassiska curlingkängor – enkla med stilren design och i högkvalitativa material. Dessa kängor i mocka med slitstark gummisula och pälsfoder är optimala för en kall vinter i de europeiska alperna eller nordliga delarna av Europa. Dessa skor bärs idag av moderiktiga och elegant kvinnor och män runt om i världen. De kan med fördel matchas till ett par klassiska herrjeans, en stilren skjorta och en tidlös dunjacka för ett sofistikerat men något avslappnad look. Kalla vinterdagar runt om i världen, är det idag mer än accepterat att kvinnor bär Ballys curlingkängor till allt från jeans till en klassisk pennkjol och fin blus för att hålla fötterna varma och torra under vinterhalvåret. Det slitstarka materialet gör dessutom att skorna håller i flera år och är ett perfekt alternativ för ett aktivt liv i snö och kyla! Spana in urvalet av Bally nedan och klicka hem dina favoriter!


Bally på Miinto


I Miintos breda sortiment hittar du variationer av bland annat Ballys klassiska curlingkänga, men också andra högkvalitativa produkter som garderoben helt enkelt inte kan klara sig utan. Sneakers i läder från Bally är det perfekta komplementet när vädret förbättras till exempel och dina curlingkängor inte längre behövs! Eller kanske ett par högre boots? Men njut också av snygga accessoarer – halsdukar, plånböcker och handskar exempelvis, tillsammans med andra plagg från Bally.


Så tänker vi kring hållbarhet


Hållbarhet är viktigt, inte minst inom modeindustrin. Men mode är inte hållbart, det vet vi. Men det finns faktorer som man kan påverka för att minska avtrycket på klimatet. Genom att vi samarbetar med fysiska butiker finns redan de sortiment vi presenterar på lager. Det betyder att klädproducenterna inte behöver tillverka ytterligare kläder, skor och accessoarer till oss på Miinto, eftersom vi inte har ett eget lager. Det gör att överproduktionen minskar och det är positivt för klimatet.

Så när du shoppar favoriter från Bally här på Miinto kan du handla med gott samvete, för genom att minska överproduktionen kan både du och vi bidra till bättre miljö och klimat på planeten. Här kan du med andra ord lugnt shoppa med gott samvete.


Din modeplattform sedan 2009


Miinto startades av två vänner, Mike och Konrad, som kommer från landsbygden i Danmark. Där de två vännerna växte upp var utbudet av shoppingmöjligheter sparsamt vilket fick de två att börja tänka på vilka utvecklingsmöjligheter som fanns. Samtidigt ville killarna inte konkurrera med de fysiska butikerna på orten. Lösningen blev en modeplattform online som erbjuder kläder, skor och accessoarer från många tusen märken, utöver just Bally.

Till en början fanns Miinto bara i Danmark men strax efter fanns konceptet även i Holland och Norge där det också blev en succe. Idag finner man den största delen av Miintos kunder i just Danmark, Holland och Norge. Men modeplattformen finns idag på över 14 olika marknader världen över och vår ambition är att fortsätta växa genom att öppna på nya marknader och utvidga med fler märken som Bally och modehus världen över.

Vi tror nämligen att du som kund får den bästa shoppingupplevelsen när du blir presenterad för ett stort och brett sortiment. Du hittar inte bara exklusiva märken som Bally och andra modehus, utan även mindre och lokala märken där fokus ligger på handgjord kvalitet eller ekologi, för att nämna några.

Ta dig tid och botanisera runt bland sortimentet. Klicka hem nya favorit till din garderob och gör dig redo för kommande säsong med favoriter från Bally. Välj mellan snygga skor som passar perfekt på kontoret eller afterworken eller med avslappnade modeller som kan kombineras med ett par snygga byxor när du ska ut på äventyr på kvällen. Ett par sneakers är perfekta när du ska ut på en trevlig promenad eller fika med vännerna.

Ta bort alla filter

Bally

Sida 1 Av 5

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.