Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

BARTON PERREIRA

Barton Perreira är ett av de mest framstående namnen inom lyxiga glasögon- och solglasögonbranschen. Med sina eleganta och trendiga designer har det amerikanska varumärket skapat en unik identitet och en globalt eftertraktad estetik.

Historia om Barton Pereira: Ett bagage av lyx och elegans


Det två kreativa genierna bakom Barton Perreira, Patty Perreira och Bill Barton, startade märket med över 30 års erfarenhet från deras tidigare uppdrag hos glasögonjätten Oliver Peoples. Deras gemensamma vision var att skapa en kollektion av glasögon och solglasögon med en överlägsen passform och oslagbar kvalitet.

Upplev Barton Perreira


Varje kollektion från Barton Perreira präglas av estetiken från det gamla Hollywood blandat med modern elegans. Den exklusiva produktionen är koncentrerad till Japan, känt för sina höga produktionsstandards och skickliga hantverkare.

Barton Perreira glasögon och solglasögon


Barton Perreiras glasögon och solglasögon kännetecknas av strömlinjeformade former, lyxiga material och sofistikerade detaljer. De sätter alltid en personlig prägel på de moderna klassiker de skapar. Var och en av deras kreationer representerar de termer de själva identifierar sig med: oberoende, subtila överraskningar och obestridlig kvalitet. Barton Perreira erbjuder även linser med korrektion samt polariserade linser.

Bärande av Barton Perreira


Barton Perreira föredras av stilmedvetna individer runt om i världen. Dess hängivna kundskara inkluderar många A-lista kändisar och modeinfluencers, vilka alla älskar varumärkets sofistikerade, moderna och trendiga glasögon och solglasögon.

Köpa Barton Perreira på Miinto


Att köpa Barton Perreira på Miinto är enkelt och smidigt. Med en uppsjö av olika modeller, former och färger att välja mellan, är du garanterad att hitta en perfekt match för din stil och ditt utseende. Oavsett om du söker efter dramatiska cat-eye solglasögon samt bågar i klassiska former, kan du lita på att varje Barton Perreira-produkt du hittar på Miinto kommer att vara av högsta kvalitet. Barton Perreira kombinerar hantverk med innovation för att leverera enastående stil och komfort. Varje glasögonbåge och par solglasögon är bevittnat en noggrann noggrannhet och precision som utmärker varumärket. Välkommen till världen av Barton Perreira, där funktion möts med högsta formen av estetik.

Ta bort alla filter

Barton Perreira

Sida 1 Av 2