Gratis returer t.o.m 16 Jan, 2023 l Beställ innan 18 Dec för leverans innan Jul
Beställ julklappar innan 18/12
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

Gratis retur fram till den 16 januari 2023

Back

Barts

Holländska Bart Koene började sy strandshorts som hobbyverksamhet år 1986 då han kände att han inte fick ut tillräckligt av sitt dåvarande jobb i Frankrike. På bara några få veckor sålde han slut på sina hemtillverkade handsydda strandshorts, som han hade hängt upp på en enkel klädsstång för försäljning på en strand i Saint Tropez. Han begav sig ut på en resa runt världen, under vilken han sydde fler strandshorts av tyger han köpt i Bali. Han återvände senare till Saint Tropez och fortsatte där att sälja sina hemtillverkade produkter medans han levde ett simpelt liv boende i en husvagn på stranden. Bart Koenes lilla verksamhet blev världskänd, och det slutade med att artister som bland annat Elton John köpte ett par av hans shorts. Denna enkla strandförsäljning la grunden för ett idag internationellt välkänt varumärke.

6 år senare bestämde sig Bart för att expandera sin verksamhet genom att även börja tillverka bandanas och andra accessoarer till försäljning vilket gav varumärket kommersiell livskraft. 1992 lanserades varumärket i Holland med en sommarkollektion som bestod av färgglada bandanas. Kollektionen blev en succé och därefter började Bart satsa på tillverkning och försäljningen av handsydda vinteraccessoarer.

Tack vare människorna som arbetar med varumärket har det kunna växa till att bli ett framgångsrikt företag i ständig utveckling. Idag är Barts det mest framgångsrika företaget i Europa och Canada som fokuserar på tillverkning och försäljning av vinteraccessoarer, och som samtidigt tar hand om sin egen distribution. Barts produkter kan man hitta i sport-, barn- och modebutiker samt finare modekedjor så som Harrods, Galeries Lafayette och De Bijenkorf.

Populära produkter är bland annat moonboots, pälsmössor och öronmuffar.

filter

0 resultat

Inga produkter funna

Försök förfina din sökning genom att använda filtren ovan.