Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

BAUM UND PFERDGARTEN

Baum und Pferdgarten – här har vi den världsberömda danska designen när den är som bäst! Modevarumärke grundades i Köpenhamn år 1999 av Rikke Baumgarten och Helle Hestehave. Namnet på märket skapades som en symbios mellan Helles och Rikkes efternamn och bildade Baum und Pferdgarten.


Baum und Pferdgarten – att ha kul med ditt personliga uttryck


Baum und Pferdgarten ambition är och har alltid varit att skapa design för modeframstående kvinnor som vill ha kul med sitt personliga uttryck. Deras kollektioner är mycket flexibla och kan bäras på många olika sätt av många olika typer av kvinnor – oavsett ålder, form, sysselsättning eller ambition med sin klädstil.

Varumärket är mycket måna om att man via sina klädesplagg ska kunna berätta sin alldeles egna historia och genom Baum und Pferdgartens kollektioner ska du kunna uttrycka din egen historia via klädesplagg skapade med största möjliga omsorg och kvalité.


Tidlösa, exklusiva och oväntade


Baum und Pferdgarten ledord är: tidlösa, exklusiva och oväntade. Något som vi tycker stämmer mycket väl in på dem med dess mångsidiga basplagg, kombinerat med dess exklusiva plagg som är så fina att de kan bäras på röda mattan likväl som på jobbets sommarfest – helt enkelt oväntat mångsida kollektioner som du kommer att finna många olika användningsområden för.

Baum und Pferdgarten värdesätter att man som modeköpare ska våga leka med olika stilar och matcha mönster med färger som inte vanligtvis tycks gå hand i hand. Det är så man skapar sin personliga stil och här finns Baum und Pferdgarten tillhands för att erbjuda allt ifrån färgstarka mönstrade kjolar, till iögonfallande toppar och vippiga kjolar med tuffa och unika prints som utmärker just Baum und Pferdgarten. Tycker du om blommigt, prickig, randigt, djurmönstrat eller kanske stora geometriska prints?

Hos Baum und Pferdgarten återfinner du den typen utav mönster genomgående genom samtliga plagg och du kommer alltid att kunna hitta ett tuffare statementplagg att matcha med en neutralare del.

De uppmanar till en lekfullhet i alla sina kollektioner och vill vara ditt GO-TO varumärke för en uppseendeväckande stil som alltid berättar din alldeles egna historia – oavsett vem du är och vem du vill vara.


Uttrycksfulla och unika kollektioner


Baum und Pferdgartens kollektioner uppstod som ett resultat utav ett långgående samarbete mellan Rikke och Helle där de tillsammans kombinerade vackra material med starka färger för att skapa minnesvärda uttryck. Rikke och Helle har en historia av att ha arbetat med varandra under många års tid och genom att kontinuerligt driva och utmana varandra lyckades duon under varumärke Baum und Pferdgarten att ta fram uttrycksfulla och unika kollektioner som sällan återfinns ibland andra varumärken.

Idag finns Baum und Pferdgarten på utvalda och exklusiva varuhus världen över och har återförsäljare i mer än 25 länder. Vi på Miinto känner oss mycket hedrade att vara en utav de utvalda återförsäljarna som får bidra till att Baum und Pferdgartens stil och uttryck sprids vidare.

Ta bort alla filter

Baum und Pferdgarten

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.