Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

BILLIONAIRE BOYS CLUB

Billionaire Boys Club, stiliserat som "Billionaire Boys Club" och ibland förkortat till "BBC", är ett amerikanskt klädmärke etablerat år 2005 av den framstående musikproducenten och artisten Pharrell Williams tillsammans med den japanske modeikonen Nigo. Märket är känt för sin karaktäristiska streetwear-stil och sitt djärva grafiska tryck.

Historien bakom Billionaire Boys Club


Ursprungligen skapat av kläddesignern Pharrell Williams och Nigo, grundaren av märket 'BAPE', kombinerar Billionaire Boys Club Pharrells passion för musik och mode med Nigos avantgarde-estetik. Märkets namn och logotyp, en rymdflaska och flygplanet, förkroppsligar Pharrells barndomsdrömmar om rymdresor och utforskar outforskade territorier, medan de iögonfallande trycken reflekterar Nigos unika designperspektiv.

Utforska unikheten hos Billionaire Boys Club


Grundtanken bakom Billionaire Boys Club är att skapa kläder som speglar industristandard och personlig frihet. Med uttrycket “Wealth is of the heart and mind, not the pocket”, vill märket undvika att följa massproduktionens mode. Det strävar efter att producera högkvalitativa kläder med djärva färger och design som är lika originell som de är iögonfallande.

Det distinkta med Billionaire Boys Club


BBC har etablerat sig med en väldefinierad stil som blandar hiphopkulturen med en futuristisk attityd. Deras kläder är erkända för sitt grafiska tryck och-logotyper samt för hur de gör användning av djärva färgkombinationer. De erbjuder en rad produkter, inklusive T-shirts, jackor, huvtröjor, jeans, skor och mer, vilket gör det möjligt för modefans att dra på sig en outfit helt i Billionaire Boys Club-stil.

Utforska en specifik produktlinje


Märkets mest populära produktlinje är deras T-shirts, som vanligtvis pryds med märkets internationellt erkända logotyper och djärva grafiska tryck. Dessa T-shirts är gjorda med fokus på detaljer och hänsyn till komfort, kombinerar de högkvalitativa material med unika design för att skapa snygga och elegant lättbära plagg.

På Miinto kan du hitta Billionaire Boys Club


För de som vill lägga till lite av Pharrell Williams och Nigos unika stil till sin garderob, finns ett stort urval av Billionaire Boys Club kläder tillgängliga här på Miinto. Här kan du hitta allt från de förväntade grafiska T-shirts till mera avskalade baskläder, passande för en dag på stan, till festen eller till den där avslappnade lediga dagen. Vare sig du letar efter något som sticker ut eller något lite mer subtilt, är det säkert att Billionaire Boys Club har något för dig. Märket Billionaire Boys Club fortsätter att vara revolutionerande inom modevärlden. Dess lekfulla och uppfinningsrika design ger den unga (och unga i sinnet) modemedvetna individen möjligheten att uttrycka sig själv genom en unik urban stil. Med sina fast förankrade rötter inom popkulturen speglar kläderna från Billionaire Boys Club en djärv inställning till mode och till livet.

Ta bort alla filter

Billionaire Boys Club

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.