Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
0 SEK

Bitte Kai Rand (243)

Bitte Kai Rand kläder erbjuder kvinnan möjligheten att sätta sin egen prägel på vad hon väljer att klä sig i. Varumärket lägger stor vikt på design, kvalitet och passform och kombinationen av dessa tre har gjort varumärket känt och populärt bland kvinnor världen över. Bitte Kai Rands produkter är tillverkade i behagliga färger som är lätta att bära upp. 

Bitte Kai Rand är ett danskt varumärke som grundades år 1981. Bitte Kai Rand är idag ett av de största modevaruhusen i Danmark och dess huvudkontor är beläget i Köpenhamn.

Varumärket Bitte Kai Rand släpper sex stycken kollektioner årligen som alla innehåller noga designade produkter med grafiska former samt spännande detaljer och snitt.

Idag har Bitte Kai Rand showrooms i Köpenhamn, Stockholm, Paris och London. Utöver det säljer varumärket sina produkter både online och i befintliga butiker i ett flertal länder och städer. Det senaste tillskottet i varumärkets befintliga butiker är en butik i Oslo, Norge. Exempel på befintliga butiker här i Sverige som säljer produkterna är bl.a. Maritza i Stockholm, Gillblads i Göteborg och Butik i Eksjö.

Bland varumärkets samtliga kollektioner finner du produkter som bl.a. jackor och kavajer, byxor och kjolar samt klänningar och diverse toppar. Produkterna är klassiska, trendvänliga, feminina och följer tack vare detaljerna, de grafiska formerna och de olika snitten en röd tråd. Produkterna är designade så att kvinnan både kan bära dem ensamma samt kombinera de med andra produkter, exempelvis accessoarer.

Bitte Kai Rand har även synts på olika Fashion Weeks, bl.a. Fashion Week i Köpenhamn.

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

243 produkter funna
filter

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer inom 14 dagar

Shoppa lokalt online

På Miinto visar vi upp mode från över 200 klädbutiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+70.000 styles

Från mer än 2.000 varumärken