FRI FRAKT ÖVER 499KR OCH FRIA RETURER T.O.M. 15/1 2019
0 SEK

Björn Borg (133)

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

133 produkter funna

Björn Borg

Björn Borg är ett svenskt märke som är känt för sina högkvalitativa kläder och assecoarer. Märkets ansikte utåt är, som kanske tidigare bekant, den svenske tennisspelaren med samma namn, det vill säga Björn Borg i egen hög person. Självklart har hans talang och inte minst hans stjärnstatus världen över skänkt märket dignitet och respekt, vilket säkerligen bidragit till dess varma mottagande vart det än kommit. Kopplingen till indrottslegenden genomsyrar även kollektionerna och ger dem tydliga drag av sportighet och funktion, vilket kombineras med stilsäkerhet och trend för att de dem deras karaktäristiska utformning.


Märket innefattar bland annat väskor, glasögon, parfymer och skor, men den överlägset största delen av omsättningen utgörs av deras populära underkläder. Underklädeskollektionerna kännetecknas av roliga färger, snygga mönster och givetvis den breda resåren med märkesnamnet i stor, stolt stil. Att bära Björn Borgs underkläder har blivit ett uttryck för stilmedvetenhet, sportighet och kvalitetstänkande – vilket i sin tur har gjort att underkläderna blivit omåttligt populära bland män och kvinnor i alla åldrar och stilar. Björn Borg har en trogen kundkrets, men värvar ständigt nya anhängare världen över som även de har insett storheten med deras produkter.

Idag säljs Björn borg i 15 olika länder, där Holland och Sverige utgör de största marknaderna. De strävar efter att kunna utvidgas och deras vision är att bli en självklar vinnare på världsmarknaden för sportiga, funktionella och kvalitativa underkläder. Med en höga ambitioner, tydliga mål och väl uttänkta strategier för att nå dem, råder det ingen tvekan om att Björn Borg är att räkna med även i framtiden. Deras strävan är att ständigt ligga i framkant vad gällande mode och trend, vilket de lägger stor energi på. För att kunna hålla på lång sikt har de även en väl utarbetat ansvarsplan, där de tar ansvar och kompenserar för alla delar av produktionskedjan för att kunna vara en så god världsmedborgare som möjligt.

filter

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer t.o.m. 15/1 2019

Shoppa lokalt online

På Miinto shoppar du från lokala svenska butiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

60.000+ styles

Från mer än 7000 varumärken