Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Smidig retur

Fri frakt över 499:-

Enkel retur inom 14 dagar

BLAUER

Blauer’s mål är enkelt – att designa och producera säkerhetskläder av högsta kvalitet som möjliggör ett användande för både yrkesgrupper och allmänheten. I tre generationer och mer än 75 år har Blauer satt standarden för skydd, prestanda, design och innovation.

Blauer har under sin levnadstid producerat yrkeskläder av högsta kvalitet och bäst skyddande kläderna tillgängliga. Sedan starten har vi haft det stora nöjet att leverera plagg som ger våra användare skydd, komfort och hållbarhet. Vår strävan är att utveckla tygteknologin och vår ständiga vakenhet gällande detaljer. Det är vårt sätt att ge tillbaka till dig, de män och kvinnor som utsätter sig för fara varje dag för att skydda resten av oss.??

Blauer bildades i början av 1930-talet av Louis Blauer och blev snabbt en ledande leverantör av prestandakläder till den amerikanska militären. På 1950-talet började Louis, i sällskap av hans söner Maurice och Charles att upprätta företagets enastående rykte om innovativa ytterkläder och regnkläder som speciellt anpassats för brottsbekämpning och yrkesverksamma säkerhetsmän. Med tidiga innovationer som den första Hi-Vis regnrocken, den första reversibla regnrocken och den första nylonjackan för brottsbekämpning kunde Blauer etablera sig som branschens ledare inom innovation och kvalitet. Detta rykte fortsätter idag med Charles barn Michael, Stephen, Bill, och Sharyn som aktivt driver företaget med målet att producera de bästa prestandakläderna tillgängliga för dagligt bruk.

Med tre generationer av erfarenhet och hårt arbete är Blauer väl positionerade för att fortsätta vara ledande inom utveckling och tillverkning av skyddande yrkeskläder av hög prestanda för den allmänna säkerhetsmarknaden.

Ta bort alla filter

Blauer

Sida 1 Av 10

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.