Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
Korg
0

Din kundvagn är tom

Blauer (60)

Blauer’s mål är enkelt – att designa och producera säkerhetskläder av högsta kvalitet som möjliggör ett användande för både yrkesgrupper och allmänheten. I tre generationer och mer än 75 år har Blauer satt standarden för skydd, prestanda, design och innovation.

Blauer har under sin levnadstid producerat yrkeskläder av högsta kvalitet och bäst skyddande kläderna tillgängliga. Sedan starten har vi haft det stora nöjet att leverera plagg som ger våra användare skydd, komfort och hållbarhet. Vår strävan är att utveckla tygteknologin och vår ständiga vakenhet gällande detaljer. Det är vårt sätt att ge tillbaka till dig, de män och kvinnor som utsätter sig för fara varje dag för att skydda resten av oss.??Blauer bildades i början av 1930-talet av Louis Blauer och blev snabbt en ledande leverantör av prestandakläder till den amerikanska militären. På 1950-talet började Louis, i sällskap av hans söner Maurice och Charles att upprätta företagets enastående rykte om innovativa ytterkläder och regnkläder som speciellt anpassats för brottsbekämpning och yrkesverksamma säkerhetsmän. Med tidiga innovationer som den första Hi-Vis regnrocken, den första reversibla regnrocken och den första nylonjackan för brottsbekämpning kunde Blauer etablera sig som branschens ledare inom innovation och kvalitet. Detta rykte fortsätter idag med Charles barn Michael, Stephen, Bill, och Sharyn som aktivt driver företaget med målet att producera de bästa prestandakläderna tillgängliga för dagligt bruk.

Med tre generationer av erfarenhet och hårt arbete är Blauer väl positionerade för att fortsätta vara ledande inom utveckling och tillverkning av skyddande yrkeskläder av hög prestanda för den allmänna säkerhetsmarknaden.

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

60 produkter funna
filter

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Om du inte är nöjd kan du returnera utan kostnad

Fristående modebutiker

På Miinto samlar vi mode från mer än 900+ modebutiker i Europa

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+120.000 styles

Från mer än 2.500 varumärken