Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

BLAZÉ MILANO

Blazé Milano är ett ikoniskt varumärke som grundades av ett passionerat team av Damiano Biella, Corrada Rodriguez d’Acri och Delfina Pinardi. De har kombinerat sin gemensamma kärlek till moden, erfarenhet och hängivenhet för att skapa ett modevarumärke som är känt för dess eleganta och tidlösa design.

Elegansen bakom Blazé Milano


Blazé Milano började som ett skräddarsytt varumärke inriktat på damblazers. De ville skapa en lyxig damblazer, en som kan bäras både dag och natt, en som symboliserar styrka och individualitet. Deras passion för detaljer och kvalitet är det som gör deras varumärke framstående. Genom sina säsongsbetonda kollektioner, kombinerar Blazé Milano subtil elegans med färgrika paletter och mönster. Varje design är noggrant genomtänkt för att genomföra en tidlös look som aldrig går ur stil.

Resan av Blazé Milano


Resan för Blazé Milano har varit uppriktigt inspirerande. De grundades med en dröm att skapa en finkänsligt utformad damblazer. Deras fokus på kvalitet, detaljer och tidlöshet har lönat sig anmärkningsvärt eftersom varumärket nu är världsberömt. Med ständig utveckling, är Blazé Milano nu känt för sina kollektioner som omfattar allt från vardagskläder till aftonklädsel, alla utformade med samma passion och dedikation.

Blazé Milano's Identitet


Blazé Milano har lyckats skapa en identitet som är både distinkt och tilltalande. Stil och form kombineras på ett jämlikt sätt för att leverera design som är både funktionell och estetiskt tilltalande. Varje klädesplagg inom deras kollektioner är en representation av märkets motto – att vara fin på utsidan, måste du känna dig fin på insidan.

Blazé Milano på Miinto


Med Blazé Milano kan du lägga grunden för en solid garderob. På Miinto erbjuder vi ett brett utbud av varumärkets produkter alltifrån sin ikoniska blazer till t-shirts, klänningar och skor. Deras kläder är fyllda med stil och flärd, något som gör det lätt att förstå varför de har en ständigt växande bas av trogna kunder. Avslutningsvis är Blazé Milano mer än bara ett modevarumärke - det är en representation av stil, elegans och tidlöshet. Det är ett varumärke som ständigt överträffar förväntningar tack vare sin starka inriktning på kvalitet och detaljer. Understanding den distinkta karaktären av ett varumärke som Blazé Milano hjälper till att identifiera och uppskatta det unika potentiella värdet av det inom modemarknaden. Utforska det breda sortimentet av produkter som det erbjuder på Miinto och förälska dig i deras noggranna och tidlösa design.

Ta bort alla filter

Blazé Milano

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.