Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Smidig retur

Fri frakt över 499:-

Enkel retur inom 14 dagar

BLEND

Hos Blend hittar du trendiga, snygga kläder för både kvinnor och män.
Blend är ett av Danmarks alla lyckade klädmärken och grundades år 1993.
Ursprunget är Blend ett jeansmärke som sedan utvecklats till att ha ett stort utbud av olika kläder för män och kvinnor. Alla deras plagg håller högsta kvalitet. Utöver alla olika modeller på jeans kan du bland annat hitta lediga skjortor, shorts och jackor till män och söta klänningar och linnen till kvinnor. Varumärket lyckas alltid med sina fräscha, lekfulla kollektioner.
Blend lyckas alltid hålla sina plagg trendiga samtidigt som de stilrena, skandinaviska influenser finns med. Med så mångsidiga plagg kan du enkelt hitta något som passar dig såväl till vardag som till fest. Till henne kan du hitta vackra feminina klänningar och blusar, med koftor att matcha till. Gillar du mer den coola stilen finns det häftiga linnen och tröjor som är lika snygga dom. Till honom kan du lika enkelt matcha ihop en snygg vardags outfit med härliga shorts och en ledig T-shirt med något snyggt tryck på. Till festligare tillfällen erbjuds stilrena men fortfarande lediga skjortor, släng över en jacka och du är redo för kvällen.
Blend har jeans i alla olika modeller och du hittar utan problem några som passar till varje tillfälle.

Ta bort alla filter

Blend

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.