Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

BORIS BIDJAN SABERI

Boris Bidjan Saberi är ett spännande modevarumärke som är både modern och tidlös, där varje design står ut med sitt unika handgjordhet och högkvalitativa materialanvändning. Varje skapelse från detta varumärke är en blandning av konceptuell design, funktionalitet och högsta hantverkskunskap.

Historien bakom Boris Bidjan Saberi


Boris Bidjan Saberi grundades av den tysk-persiska designern Boris Bidjan Saberi. Född i München till en tysk mor och en iransk far, speglas hans östra och västra arv tydligt genom varumärkets kreationer. Efter att ha studerat modedesign började Saberi att experimentera med kläder och material, vilket ledde till skapandet av hans signaturstil: inovativ, funktionalistisk och med ett öga för detaljer.

Upptäck Boris Bidjan Saberi


Varumärket står för en avantgardistisk klädstil som är en blandning av gapsprängande strukturer, skrädderi och gata. Hållbarhet och design är fundamentala för Saberi, som använder naturliga färger och största möjliga andel ekologiska material. Stilarna är mångbottnade och kombinerar en rad olika influenser, från traditionellt hantverk till modern arkitektur.

Kännetecken för Boris Bidjan Saberi


Ikoner från Saberis kollektioner inkluderar bland annat avantgardistiska silhuetter, arbetarkläder-inspirerade detaljer och en konsekvent monokromatisk färgpalett. Varumärket är känd för sina experimentella tekniker, inklusive användning av imprägnerat läder, handmåt tafta tyger och handmålade detaljer.

The Art of Layering med Boris Bidjan Saberi


Ett kännetecken för Boris Bidjan Saberi är dess koncentration på 'the art of layering'. Saberi leker med proportioner och textur för att skapa en djup och intressant dimension till sina kläder. Detta koncept strävar efter att ge kläder inte bara form och funktionalitet, men också personlighet och karaktär.

Köp Boris Bidjan Saberi produkter på Miinto


På Miinto har vi ett brett utbud av Boris Bidjan Saberi kläder och accessoarer. Varumärket passar perfekt för den stilmedvetna konsumenten som söker kvalitet, hållbarhet och design inom modevärlden. Kombinera ett par handgjorda läderbyxor med en fängslande handgjord skjorta för att skapa din unika look. Shoppar du Boris Bidjan Saberi på Miinto hittar du allt du behöver för att skapa den perfekta outfiten. Boris Bidjan Saberi kontinuerar att bryta gränserna för vad mode kan vara genom att kombinera en djup känslomässig laddning med avantgardistiskt tänkande. Deras unika inslag av kreativitet och innovativa designelement ger till fullo uttryck för deras konceptuella och modiga estetik. Med en stark tro på hållbarhet och högkvalitativa material står Boris Bidjan Saberi för de värderingar som vi värdesätter mest här på Miinto. Varje plagg av detta varumärke är verkligt unikt och erbjuder en stark faschinerande modeupplevelse.

Ta bort alla filter

Boris Bidjan Saberi

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.