Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och alltid fri retur
Läs om leverans under julen här
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
Fri retur inom 14 dagar

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Tillbaka

Boss Orange

Varumärket Hugo Boss grundades år 1924 i Tyskland av entreprenören Hugo Boss. Efter en lång strid genom konkurs och andra världskriget lyckades Hugo Boss återigen plocka upp sitt företag och starta upp det. 1948 dog ägaren och grundaren Hugo Boss men hans företag levde vidare så och gör det även idag.

Idag styrs Hugo Boss AG av CEO Claus-Dietrich Lahrs. Och finns i 110 länder runt om i världen. Hugo Boss AG äger allt som allt 364 butiker världen om och 1000 av deras butiker ägs av franchisetagare.

Som många andra större varumäken jobbar även Hugo Boss med branch out. Bland deras många grenar av utveckling finns varumärket Boss Orange. Boss orange startades 1999 som ett märke som inriktar sig på orginell styling med bohemiska influenser. År 2010 hade man en re launch på Boss Orange och märket inriktade sig nu på Casual wear som baserades på denim.

Boss Orange tillverkar damkläder, herrkläder, skor, accessoarer, klockor samt väskor. Även plånböcker och slipsar säljs på Boss Orange.

Då Boss Orange är ett väldigt prestigefyllt och etablerat varumärke är det inte konstigt att deras reklamkampanjer är plåtade på celebritet. Offentliga personer som skådespelaren Orlandobloom känd från filmerna Pirates of the Caribbean och skådespelerskan Sienna Miller känd från många hollywood producerade filmer är bland dessa celebriteter.

Inte nog med att dessa celebriteter är del av Boss Oranges reklamkampanjer så bär de även kläderna till stora tillställningar.

Boss Orange är även känt för sina stora fester och visningar som syns på sidor som style.com. 

filter

7 resultat

  • 1

Sida 1 av 1

  • 1

Sida 1 av 1