Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

BOTTEGA VENETA

Välkommen till en hel sida med Bottega Veneta. Om du gillar italienskt mode i toppklass har du kommit helt rätt. Ta bara en titt på kläderna om du inte tror på oss. Italien är lite som europas moder när det kommer till modeindustrin. Många modehus med kläder, accessoarer och skor i så kallad haute couture har skapats i landet såväl som större industriella klädföretag som har uppfunnit allt från storlekar till helt nya klädesplagg.

Kort sagt Italien kan det här med kläder, det är det ingen tvekan om. Kunskap, tradition och erfarenhet av branschen finns alltså inom landet och bara det är en bra anledning till att välja märket Bottega Veneta, eftersom det är från just Italien.


Bottega Veneta – lyxigt mode från Milano


Modehuset Bottega Veneta skapades 1966 i Vicenza, Veneto som ligger i norra Italien. Skaparen eller snarare skaparna, eftersom det är två, är Michele Taddei och Renzo Zengiaro. Det speciella med just detta modehus är att de två grundarna skapade ett nytt och helt unikt sätt att väva läder p, vilket kallas Intrecciato. Något som omedelbar blev en stor hit på marknaden.

Efter att företaget förvärvades av Gucci Group år 2001 hände en hel del inom bolaget. Dels öppnade man upp en skola som fokuserar på hantverk av läder, dels skapade man en ny sorts harmoni i sina kollektioner. Bottega Veneta är alltså ett lyxigt modehus och dess kollektionslinjer vänder sig till kvinnor såväl som män, och består av färdigproducerade skor, handväskor, accessoarer, dofter och smycken.

Modehuset specialiserar sig på både män och kvinnor. Några av modehusets mest eftertraktade kreationer är väskorna Cabat, Knut och Pouch. Här på sidan hittar du inte bara väskor utan även kläder, skor och andra typer av accessoarer från modehuset.


Shoppa design i toppklass på Miinto


Bottega Veneta är ett modehus som gör sig ett namn i modevärlden på grund av den otroligt karakteristiska designens uttrycksfulla harmoni. Att skapa deisgn där färg och form får komma till uttryck på ett elegant och tilltalande sätt är något som kräver erfarenhet från branschen och inte minst kreativitet. Båda vilka är talanger som man får serverat av Bottega Veneta. Här får du design som på utmärker sig på ett exklusivt sätt där varje detalj är noga uträknad och inget lämnas åt slumpen.

Här på sidan hittar du alla skor, kläder och accessoarer från modehuset. Allt är samlat på en och samma sida för att göra shoppingen så enkel och överskådlig som möjligt för dig som kund. Vi på Miinto älskar mode precis lika mycket som du och här har du chansen att vältra dig i förstklassiga kreationer som kan användas i vid tänkbara tillfällen.

När det kommer till Bottega Veneta-kreationer kan du enkelt skapa en unik stil som passar lika bra till vardags som vid festligare tillfällen. Allt handlar i grund och botten om hur du stylar dina klädesplagg och hur du kombinerar dem.

Ta tillfället i akt och ge dig själv lite välbehövd egentid – botanisera runt på sidan och klicka upp lite olika favoriter. Du kan sedan välja och vraka hur länge du vill. Här på Miinto är det nämligen alltid öppet så släpp all stress med öppettider och parkeringsbiljetter – det enda du behöver fokusera på är dig själv och din garderob. Klicka hem dina nya favoriter och fräscha upp garderoben inför kommande säsong. När du väl har bestämt dig är det bara att luta sig tillbaka, resten sköter nämligen vi.


En stor shopping plattform till dig


Miinto är en stor plattform där du kan shoppa kläder, accessoarer och skor från flera tusentals märken, bland annat Bottega Veneta. Men vår resa började faktiskt redan 2009 med de två vännerna Mike och Konrad, som länge hade grubblat på en idé som skulle kunna ge alla kunder möjlighet att shoppa kläder, oavsett var de bor någonstans. Idén med Miinto är helt enkelt att skapa en plattform med en mycket bred version av olika märken och produkter som gör att du som kund får en riktigt bra shoppingupplevelse.

Vi på Miinto uppdaterar ständigt vårt sortiment och utökar vår lista med märken och varuhus som vi samarbetar med. Det produkter du ser här på vår plattform online är produkter som redan finns i fysiska och existerande butiker runt om i världen. Det gör att du bidrar till att minska överproduktionen, som är ett problem inom klädindustrin, när du shoppar kläder här från Miinto. Vi på Miinto har nämligen inget lager och därför minskar överproduktionen med vår affärsmodell.


Shoppa Bottega Veneta idag


Om du vill hitta en massa fräscha nyheter från Bottega Veneta kan du skrolla ner här på sidan. Vårt sortiment är mycket stort och vi erbjuder en hel uppsjö av olika märken. Det gör att det kan bli svårt för dig som kund att få en översikt över alla de produkter vi erbjuder. Du kan enkelt använda sökfunktionen här på sidan för att bli presenterad för produkter i en specifik färg eller storlek och på så sätt sortera bort det som inte intresserar dig.

Du behöver aldrig vara rädd för att överstiga din budget där du shoppar kläder från Bottega Veneta här på Miinto. Du kan nämligen välja ett undre och övre pris och därmed en prisnivå som matchar din budget. Det gör att du kan shoppa i lugn och ro utan att behöva tänka på din budget när du klickar hem nya favoriter till din garderob.


Vår resa börjar i Danmark


Till en början fanns vi på Miinto endast i Danmark – konceptet spreds sedan snabbt till både Norge och Holland. Och idag kommer de flesta av våra kunder från Danmark, Holland och Norge – men faktum är att vi idag finns på 14 olika marknader runt om i hela världen. Och våra ambition är att växa oss ännu större. På det viset vill vi kunna erbjuda konsumenter över hela världen att shoppa kläder från en mycket bred variation av olika märken och varuhus oavsett var de bor någonstans.

När du shoppar nyheter till din garderob från Bottega Veneta här på Miinto behöver du aldrig tänka på regnkläder och paraply. Du behöver i själva verket inte ens lämna ditt hem. Du når oss på Miinto från alla dina enheter såsom din mobiltelefon, surfplatta och dator. Det gör att du som konsument får stor valfrihet att kunna shoppa när och var du vill.

Koll in den här sidan och upptäck nya fräscha favoriter från Bottega Veneta. När du hittat det du söker kan du enkelt klicka hem det du vill ha till din garderob och sen är det bara att vänta på leverans.

Ta bort alla filter

Bottega Veneta

Sida 1 Av 24