Black Friday: Upp till 70% rabatt | Shoppa rea nu
Black Friday: Upp till 70% rabatt | Shoppa rea nu
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

Gratis retur fram till den 16 januari 2023

Back

Brixtol Textiles

Denna sida innehåller alla våra kläder från Brixtol textiles. Det är superbra för dig som kund, eftersom det gör att du enkelt kan scrolla ner på sidan utan att behöva klicka dig fram och tillbaka för att hitta det du söker. Vi på Miinto älskar mode och du får gärna ställa frågor till oss om du undrar något. Vi vet att vårt sortiment är mycket stort och på grund av detta har in introducerat den lilla menyn här nedan.

Snabbt, lätt och roligt – hur skulle du beskriva shopping på Miinto?

Menyn är din vän när du vet vad du vill ha. Du kanske ska hoppa på trenden med överdimensionerade kläder och köra en cool lager-på-lager-stil inför kommande säsong? Bra – då kan du ställa in ett kriterie för vilka storlekar du vill se. Alla kläder som du blir presenterad för kommer att stämma överens med de kriterier som du väljer. Du kan tillika välja en specifik färg som du söker efter. Då blir du endast presenterad kläder i den färgen du har valt.

Om du å andra sidan har en budget du måste hålla dig till kan du även ställa in det. Det är mycket enkelt och du väljer ett övre pris och eventuellt ett undre pris också. Du kommer då endast att kunna se klädesplagg vars pris ligger inom den kram du har valt. Det gör att det blir enkelt att shoppa och inte minst roligt, eftersom du slipper oroa dig för att gå över din budget, om du nu skulle ha en.

Brixtol textiles är svensk design på brittiskt sätt

När man hör namnet Brixtol Textiles tänker man kanske genast på Storbritannien. Namnet klingar sådär härligt brittiskt. Men i själva verket är det i själva verket en svensk idé från början. Det är de två svenska killarna Gustav Kjellander and Emil Holmström som är grundläggande och som står bakom tanken med modehuset.

Kläderna från Brixtol textiles är trendiga och målgruppen är tjejer och killar i de flesta åldrar, även om fokus är speciellt på den yngre generationen. Designen är mycket trendig och snitt kombineras med färgsprakande lager-på-lager-kreationer som gör dig till trendsättare i skolan, på jobbet eller på fritiden, när du bär deras kollektioner.

Brixtol textiles här på Miinto

Namnet Brixtol textiles kommer från sammansättningen av en stadsdel i trendiga London och en del av namnet på staden Bristol, som är känd för att har varit hemstad för många stora brittiska klädmärken genom tiderna.

Även om designen är mycket modern och moderiktig finns det även ett stort fokus på kvalité i klädesplaggen. Man kan på grund av detta vara säker på att kläderna håller många år framöver, vilket bör ses i relation till priset.

Kollektionerna kan beskrivas som moderna, trendiga och urbana med inspiration från olika stadsdelar i London i en härlig och konstaterade kombination med svensk minimalism och stilrenhet. En unik sammansättning som utan tvekan har varit en av de bidragande faktorerna som ligger bakom märkets stora succé i Storbritannien och Sverige såväl som internationellt.

Ett bra tips är att du kan klicka på bilden vid varje plagg för att få mer information om själva plagget. Du kommer då får information om vilka storlek som finns tillgängliga, vilka färger du kan välja mellan, tillverkningsmaterial och inte minst vad plagget kostar. Det är bra och nyttig information som du kan titta närmare på när du jämför olika plagg. Lycka till!

filter

0 resultat

Inga produkter funna

Försök förfina din sökning genom att använda filtren ovan.